Fii o zeita moderna cu Givenchy Dahlia Divin!

Hello ladies!

Tocmai ce am primit niste vesti bune, Givenchy ne invita sa devenim zeite moderne cu ajutorul noului parfum Dahlia Divin, si cu aceasta ocazia lanseaza si o platforma online  ( www.dahliadivin.ro ) unde suntem invitate sa ne  inscriem pentru sansa de a castiga unul din cele 400 de parfumuri din gama Dahlia sau o rochie aurie de zeita.

Imaginea noului parfum Givenchy este Alicia Keys, iar de o saptamana este si in magazinele noastre :).

Notele noului parfum sunt cele care m-au entuziasmat: femeia Dahlia Divin își face apariția prin note parfumate de fructe aurii, prune galbene, care se întâlnesc cu aromele intense ale buchetelor de flori albe. Notele lemnoase de vetiver, lemn de santal, patchouli lasă o amprentă memorabilă, senzuală și prețioasă acestui parfum. 
Creatorul acestui parfum este Francois Demachy, cel care este “responsabil” si pentru Dahlia Noir EDP, Hypnotic Poison si Midnight Poison. Nu cred ca trebuie sa va spun ca abia astept sa incerc aceasta noua lansare, pentru ca iubesc toate parfumurile lui Francois Demachy!

Cum vi se pare descrierea acestui nou parfum Givenchy? Va tenteaza?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

  1. Cum sa nu ne tenteze dar ….. ( asta e problema ca exista un ” dar ” din punct de vedere financiar 🙁 ) Am avut sansa sa miros Hypnotic Poison si stiu doar ca m-a urmarit mult timp acel parfum .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *