Paradisul insulelor Fiji a ajuns la The Body Shop!

Hello ladies!

Astazi vreau sa va spun cateva cuvinte despre o noua gama lansata de The Body Shop pe care am apuc sa o miros de curand si care mi se pare ideala pentru vara si pentru orice moment cand vreau sa ma gandesc la lucruri frumoase si relaxante, pentru ca aroma ei ma duce cu gandul la insule tropicale, mare, cocktailuri colorate: Fijian Water Lotus. Aceasta noua gama are note vii de mandarina si litsea, inflorind apoi intr-un buchet exotic de floare acvatica de lotus, culeasa cu grija din Oceanul Pacific, si trandafir, conducandu-ti simturile  intr-un acord marin light. Adica are o aroma fresh-acvatica, care mie-mi place foarte mult si va recomand sa incercati perfumul sub forma de ulei, este cel mai concentrat si cel care s-a lipit cel mai bine de pielea mea.


Gama contine 6 produse: perfume oil ( 15 ml/ 49 de lei) , EDT ( 50 de ml/ 96 de lei) , fragrance mist ( 100 de ml/ 56 de lei) , lotiune de corp ( 250 de ml/ 54 de lei) , gel de dus ( 250 de ml/ 42 de lei) , unt de corp (250 de ml/ 46 de lei). Majoritatea acestor produse sunt disponibile si in varianta mini, asa cum ne-a obisnuit deja The Body Shop, adica sunt usor de aruncat in bagaj si carat dupa noi in vacanta.

O alta noutati foarte interesanta a The Body Shop consta in variantele mini ale parfumurilor Scents of The World, incluzand familia White Musk ( White Musk, White Musk Libertine si White Musk Smoky Rose) . Stiti deja ce simt eu pentru parfumul-ulei White Musk, asa ca ma bucur ca vom gasi parfumurile acestea in varianta miniatura, usor de bagat in geanta si la un pret foarte bun: 29 lei/ 10 ml.


Va tenteaza ceva din noutatile The Body Shop? Care este aroma voastra preferata dintre gamele lor?

*Va invit la un concurs special pe pagina de Facebook, la care puteti castiga un parfum ( AICI) ! 

Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti-ma pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *