Lancome Grandiose: rimelul pentru toate fetele cu 2 maini stangi!

Nu stiu cum va descurcati voi cu aplicarea rimelului, insa eu mi-as dori cateodata sa am o mana dreapta luuuunga, sa-mi ajunga sa aplic rimelul si la ochiul stang. Cum acest lucru nu este posibil ( din pacate) , am descoperit de curand la Sephora un rimel cu o perie revolutionara, care simplifica mult aplicarea, chiar daca sunteti stangace sau dreptace: Lancome Grandiose.
Acest nou rimel are o pensula curbata, cu ajutorul careia poti ajunge foarte usor si la cele mai mici gene, fara efort. 
Vreau sa va spun ca l-am incercat in Sephora, si chiar  cu mana stanga aplicarea e mult mai simpla si usoara fata de variantele cu perie obisnuita. Si nu doar atat, datorita formei periutei, puteti sa il aplicati si cu mana dreapta la ochiul stang!
Deci, daca va stiti mai neindemanatice ( ca si mine de altfel, nu-i o rusine sa recunoastem, nu e toata lumea ambidextra) si va cautati un nou rimel, aruncati un ochi si inspre Grandiose de la Lancome. 
In afara de periuta revolutionara, acest nou rimel promite gene mai lungi, mai definite si mai voluminoase. Nuanta este un negru intens, iar formula contine extract de trandafir, pentru gene mai suple si mai hidratate. 
Si ca sa vedeti exact periuta, gasiti mai jos un demo:
Lancome Grandiose este disponibil in avanpremiera in magazinele Sephora pana pe 31 octombrie, la pretul de 159 de lei.
Cum vi se pare noua lansare Lancome?
Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *