Noul parfum Yves Rocher: Quelques Notes d’Amour

Hello ladies!

Astazi vin cu noutati parfumate pentru voi, si anume vesti despre noul parfum Yves Rocher: Quelques Notes d’Amour. Acesta va fi disponibil pe piata incepand cu luna octombrie.


Aceasta este o lansare foarte interesanta a Yves Rocher dupa parerea mea, mai ales ca “nasul” din spatele parfumului a creat si Flowerbomb, asa ca eu abia astept sa incerc acest nou parfum, sunt curioasa daca il va detrona in topul preferintelor mele pe So Elixir Purple ( gasiti AICI mai multe detalii despre parfumul meu preferat de la Yves Rocher) .

Notele parfumului:

Notele de varf sunt bergamot si piper roz; notele de mijloc sunt trandafir de Damasc, lemn de guaiac si paciuli; Notele de baza sunt cedru, Amyris si rasina benzoica.

Produsele disponibile in aceasta gama:

APĂ DE PARFUM 50 ml – 185 lei
APĂ DE PARFUM 30 ml – 140 lei
GEL DE DUȘ PARFUMAT 200 ml – 50 lei
LAPTE PARFUMAT PENTRU CORP 200 ml – 65 lei

Cum vi se pare acest nou parfum Yves Rocher, va tenteaza? Din ce am inteles deja exista niste mostre ale acestui parfum in cataloagele Yves Rocher.

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 


Comments

comments

Camelcutza

5 Comments

  1. În ultima mea comanda de la ei, care a venit ieri, au pus și un eșantion al parfumului. Miroase foarte dragut, mi se pare potrivit pentru vremea rece și pare din aceeași categorie cu, Comme Une Evidence în privința mirosului :).

  2. Miroase super frumos !! Il ador doar ca e prea scump pt bugetul meu ! :(((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *