Revistele cu cadouri ale lunii octombrie 2014

Hello ladies!
Ca de obicei astazi m-am plimbat pe la chioscurile de ziare, pentru a vedea exact ce reviste au cadouri luna aceasta. Din pacate, tot ca de obicei, recolta de cadouri la reviste este cam dezamagitoare, una singura mi-a atras atentia, Unica, care are un sampon mini size din noua gama Argan Plus de la Farmec, plus cateva mostre de creme Vichy si absorbante Libresse. Revista costa 11 lei si mi se pare ca are un cadou mult mai dragut luna aceasta, mai ales ca ma tenteaza noua gama Farmec.
In rest nu am mai vazut nimic interesant, insa daca va intereseaza, revista OK care apare in 2 octombrie are cd-ul “American Hustle” , la pretul de 10 lei. Filmul este chiar misto, l-am vazut si mi-a placut mult.
Cum vi se par cadourile revistelor de luna aceasta?
Daca aveti 2 minute la indemana, v-as ruga sa completati ACEST sondaj, despre blogosfera si blogul meu. Va multumesc!

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

  1. Aia e Ana Ularu pe coperta? Wow, ce schimbata e! In bine, imi place cum arata. In rest, de mult am renuntat la reviste. Prefer blogurile si site-urile de specialitate. Ca si continut nu prea aduc nimic nou, iar de cadouri nu mai vorbesc…truse de la Ruby Rose si alte asemenea “cadouri”. No thanks.

    • Da, Ana Ularu e, si mie mi se pare ca e foarte schimbata dar e si super photoshopata daca te uiti, nu se vede 1 por.

      Te pup, weekend placut!

  2. Pe-asta am luat-o si eu. Bine ca mi-am amintit, incerc samponul diseara. 😀 Pacat ca mostra de Luck a lipsit din punguta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *