Douglas Romania ne invita la Dior Beauty Journey!

Hello ladies!

Astazi vreau sa va lansez o invitatie foarte interesanta pentru weekend: Douglas ne invita la Dior Beauty Journey, pana pe 5 octombrie, la Promenada Mall ( Calea Floreasca, 246B, metrou Aurel Vlaicu).


Ce se intampla efectiv la Dior Beauty Journey?

Douglas si casa Dior au pus la cale sesiuni de rasfat care includ: sedinte de diagnoza a tenului si mini-tratamente, flash make-up, manichiura, consiliere in alegerea parfumului potrivit si servicii de personalizare prin gravare a produselor de parfumerie Dior. 

Cum puteti participa la Dior Beauty Journey?

Programarile se fac direct in magazin sau telefonic la 021 794 24 05 (2-5 octombrie, 12:00  – 20:00, in limita intervalelor disponibile) .

Eu am fost deja si mi-a placut foarte mult, am avut ocazia sa incerc noutatile Dior, sa primesc sfaturi de la profesionisti si de asemenea am primit si o amintire draguta, sub forma unei fotografii facute de un fotograf profesionist. Aceasta experienta este gratuita, si va incurajez sa mergeti, pentru ca astfel luati contact nu doar cu noutatile Dior, ci si cu specialistii care va vor machia si consilia cu drag.

Weekend placut va doresc, iar daca mergeti, va rog sa-mi spuneti cum vi s-a parut!

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 


Comments

comments

Camelcutza

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *