CONCURS WHY NOT! Castiga un pachet de rasfat de Mos Nicolae!

Hello ladies!

Va povesteam acum 2 luni despre experienta mea la cosmetica la salonul Why Not ( AICI) si cred ca articolul a raspuns intrebarilor multor fete, pentru ca este unul dintre cele mai citite articole din ultima perioada de pe blogul meu. 

 Lantul lor de saloane numara 7 locatii, eu am fost la cea din Drumul Taberei, pe langa aceasta mai exista sedii si in Obor, Rahova, Dorobanti, Berceni, Progresul si Titan. Gasiti numerele de telefon si adresele complete AICI.

Cei de la Why Not s-au gandit sa va ofere ocazia, de Mos Nicolae, sa va rasfatati, asa ca avem pentru voi 3 premii constand intr-un pachet ce cuprinde spalat, tuns + manichiura cu oja semipermanenta
Dupa cum stiti saloanele Why Not sunt in Bucuresti, deci pentru a putea intra in posesia premiului trebuie sa fiti in Bucuresti.

Cum va puteti inscrie:


  • Like pe Facebook paginii blogului ( AICI) si paginii sponsorului ( AICI)
  • share linkului acestui concurs, pe pagina voastra de Facebook
  • sa-mi lasati un comentariu cu numele cu care ati dat like pe FB, link-ul catre share-ul dat si raspunsul la intrebarea : ” ati incercat pana acum manichiura semipermanenta? “
Concursul dureaza 2 saptamani, pana pe 30 noiembrie, urmand ca pe 1 sa anunt castigatoarele asa incat de Mos Nicolae sa fiti deja rasfatate :).

Multa bafta va doresc!

UPDATE: Castigatoarele sunt:  Mihaela Catalina Girneata, Oana Marin si Veronica Alexandra B, pe care le invit sa imi dea un mesaj/ mail pentru a afla cum pot intra in posesia premiului. 


Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

  1. Buna!Scuze ca intreb asa,dar…concursul s-a anulat?n-am mai gasit nicio lista cu castigatoare 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *