Nu stii ce culoare de par ti se potriveste? Schwarzkopf are raspunsul!

Nu cred ca sunt singura fata careia ii place sa-si vopseasca parul. Nu o fac in mod constant insa cateodata ma apuca asa, o nebunie, si trebuie neaparat sa fac o schimbare si cel mai simplu e sa ma joc cu nuanta parului. 
Schwarzkopf  a pregatit o platforma care sa ne inlesneasca alegerea: www.culoarea-mea.ro . Pe site exista un chestionar al carui rezultat ofera sfaturi referitoare la culoarea de par care ni se potriveste, conform personalitatii :). Mi se pare o modalitate distractiva de a primi sfaturi si am completat si eu chestionarul ( mi-a iesit ca mi-ar sta bine satena) .  Dupa ce primesti rezultatul chestionarului, se genereaza si cateva sugestii de nuante care s-ar potrivi pentru diverse tenuri. Stiu ca multa lume probabil se intreaba ce culoare de par se va purta in 2015, insa eu prefer, mai ales cand este vorba despre par, sa aleg culoarea de par care mi se potriveste cel mai bine MIE, fie ca e la moda, fie ca nu.Site-ul face parte din campania “Descoperă culoarea personalității tale” ce se desfasoara în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2014 în magazinele din întreaga țară, produsele participante la promotie fiind marcile Palette și Nectra Color. Gasiti AICI premiile puse in joc.

Voi ati completat chestionarul de pe site? Ce rezultat ati primit?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe 

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

  1. “Daca ai pielea alba cu tonuri roz sau rosiatice, palida sau fara culoare: alege nuante de roscat castaniu, mahon sau cu reflexii ciocolatii.”

    Tare! Eu am nuanta parului ce bate in roscat:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *