REVISTELE CU CADOURI ALE LUNII DECEMBRIE 2014

Hello ladies!
Dupa cum va ziceam luna trecuta, m-as fi asteptat ca in decembrie sa nu stiu ce revista sa mai cumpar, asa de potopita sa fiu de cadourile oferite de reviste! Si pentru ca am avut asteptari mari, bineinteles ca recolta de cadouri este una amarata rau. Adica din ce am vazut eu la Inmedio, o singura revista are cadou:

 Unica
Revista Unica costa 10.9 lei si vine la pachet cu o crema multiperformanta Ivatherm, pentru corp, de 50 de ml. Varianta full size costa 55 de lei/ 200 de ml.
In rest, am vazut un singur lucru interesant, un card de 20% reducere la H&M, valabil in perioada 1-10 decembrie, pentru toate produsele din cos, poate fi folosit o singura data si il gasiti in Cosmopolitan, Glamour si Beau Monde.
Va tenteaza cardul reducere la H&M sau crema de corp Ivatherm?

Nu uitati sa urmariti ultimul meu clip, despre fondurile mele de ten preferate si cele care m-au dezamagit, il gasiti AICI!

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe 

Comments

comments

Camelcutza

9 Comments

  1. eu deja mi-am luat glamour si cosmo si clar ma atras cardul. chiar trebuia sa ma duc week-end-ul asta sa ii cumpar ceva lui Nori, deci a picat la fix!

  2. Si eu m-am uitat, ca si tine, dupa cadouri si am plecat fara nici o revista… 🙁 ma gsndesc totusi ce sa aleg intre Cosmobsi Glamour… Mersi pt pont.

  3. Ce draguta esti! 🙂
    Luna trecuta am gasit ultima bucata din Unica cu mini solutia micelara Ivatherm, asa ca probabil luna asta voi merge tot cu Ivatherm! 🙂
    Te pup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *