OPI lanseaza colectia Fifty Shades of Grey!

Hello ladies!

Nu scriam articolul acesta, daca 1. nu eram fana oje gri si 2. nu mi-ar fi placut cartea Cele 50 de umbre ale lui Grey ( Fifty Shades of Grey) . Dar m-am bucurat mult sa aflu ca estimarile dau filmul ca fiind unul de succes, asa ca marfurile colaterale au inceput sa fie planuite, cum ar fi aceasta colectie realizata de OPI.


Primul film din trilogie apare pe 13 februarie, iar ojele OPI vor fi lansate pe 1 ianuarie. Numele nuantelor sunt: Romantically involved, Dark Side of the Mood, Cement the Deal, Embrace the Gray, My Silk Tie, Shine for Me.  

Cum vi se pare aceasta colectie?
V-au placut cartile?
Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe 

Comments

comments

Camelcutza

3 Comments

  1. Nu am citit cartile, habar nu am despre ce e vorba. Eu sunt mai invechita, nu sunt in pas cu moda in ceea ce priveste lectura.
    Ojele arata bine, desi nu sunt fana a culorii gri. Dar astea, fiind mai deschise la culoare, imi plac. Bine, ca nu as da 40 de lei pe o oja nu mai zic. :))

  2. Ador ojele gri şi mi-a plăcut şi cartea. Din păcate filmul nu cred că mă va încânta, poate îmi plăcea dacă nu aş fi citit cartea. Nu mi se pare că au făcut cea mai bună alegere atunci când au l-au ales pe domnul Gray. Îmi făcusem cu totul altă părere despre cum ar fi trebuit să arate 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *