Reducerile iernii la Sephora!

Hello ladies!

Astazi am pentru voi o postare pe care o tot coc de vreo saptamana, respectiv despre reducerile ce se desfasoara in acest moment la Sephora. Au inceput in saptamana dintre Craciun si Revelion si din ce am observat eu difera un pic produsele scoase la reduceri in functie de magazin. 
Pozele facute de mine sunt in Sephora din Ploiesti Shopping City, o sa va rog sa le scuzati calitatea, dar lumina era cam chioara in magazin si nici nu am avut timp sa ma desfasor, ca eu stateam cu telefonul si ma prefaceam ca butonez in timp ce prietenul meu se punea in fata bodyguardului.

Gasiti o lista orientativa de produse si preturi AICI.
Anul acesta, cel putin din punctul meu de vedere, au pus mult mai multe chestii interesante la reduceri, am vazut cateva nuante misto de MUFE Aqua Cream, 7 nuante Too Faced La Creme ( un ruj absolut minunat, am si eu o unul) , setul Too Faced Christmas Party Must Haves ( despre care v-am povestit AICI) era si el la reducere, plus o multime de chestii de la Clarins, Estee Lauder, Givenchy, Benefit. Si un raft intreg de parfumuri.

Concluzia mea?


Voi ati profitat de reduceri? Ce v-ati luat?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe 

Comments

comments

Camelcutza

9 Comments

    • Mie unele produse mi se par ca le au vesnic in campaniile de reducere, asa ca de cele mai multe ori le evit. Am sa arunc si eu in ocho, dar lucrurile bune rareori sunt reduse 😄

  1. Vad ca e bine la Ploiesti :)) Eu am fost aseara la cel din Vitan Mall si numai porcarii aveau la reducere. Oricat de mult m-am fortat sa vreau sa cumpar ceva, n-am gasit nimic interesant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *