Review: lotiunea de corp Elmiplant cu lamaie verde & gutuie

Hello ladies!

Nu-s fana gutui. Stiu ca sunt persoane care le mananca, si eu am mancat o data si nu mi-au placut, asa ca am limitat consumul de gutui la varianta gem. Iar cum eu gem mananc o data la cativa ani, si uitasem ca exista asa ceva pe lume. Pana am dat de lotiunea de corp Elmiplant cu lamaie verde & gutuie ( pe care am primit-o la #decemberbeautybloggersmeeting3) , care a resuscitat gutuia in amintirile mele.Descriere oficiala:


Ingrediente:


Parerea mea:

  • in primul rand, imi place mult mirosul. Este fresh, citrat, usor fructat, miroase mult mai puternic a gutuie decat a lamaie. Un miros destul de neobisnuit si extrem de placut ( daca ati incercat-o, va rog sa-mi spuneti daca-s nebuna: mi se pare ca gutuie + lamaie = usor miros de pere) .
  • ca si textura, este o lotiune de corp obisnuita, lichida, insa ce-mi place la ea este faptul ca intra rapid in piele. 
  • dupa aplicare, pielea este hidratata insa ma pot imbraca cam la 5 minute ( eu chiar am reusit, la 5 minute dupa aplicare, sa-mi trag un dres pe mine, ceea ce nu mi s-a mai intamplat decat o singura data inainte, cu The Body Shop Body Sorbet). 
  • sincera sa fiu, nu am ce sa-i reprosez, pana si pretul este unul extrem de prietenos ( in functie de promotii, costa intre 10 si 12 lei/ 250 de ml) . Trebuie insa sa stiti ca mi se pare potrivita pielii normale, daca aveti o piele extrem de uscata, s-ar putea sa nu faca fata.

Voi ati incercat lotiunile de corp Elmiplant? Care este preferata voastra ? 

 Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe 

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *