Lancome lanseaza La Nuit Tresor

Hello ladies!

Astazi vin cu o lansare de parfum foarte interesanta, si anume noul La Nuit Tresor de la Lancome. Daca stau sa ma gandesc bine, cred ca Tresor este parfumul cu cele mai multe editii limitate pe care il stiu ( in jur de 16) si recunosc ca am incercat multe dintre ele. Am o afinitate fata de parfumurile Lancome. Poeme, Miracle, Hypnose, Magie Noire, toate sunt apropiate sufletului meu pentru ca primele mele parfumuri au fost Poeme si Miracle, si au declansat o afinitate fata de parfumurile Lancome, pe care le-am tot incercat cu entuziasm si de care m-am indragostit. Preferatele mele ever sunt Poeme si Tresor Midnight Rose, ceea ce este inca o dovada a maiestriei parfumierilor Lancome: stiti ca mie nu-mi plac deloc notele de trandafir, ceea ce e paradoxal, in conditiile in care si Poeme si Tresor Midnight Rose sunt construite in jurul notelor de trandafir.

la nuit tresor lancome

Ce mi se mai pare foarte interesant la acest parfum este faptul ca este creat de o echipa formata dintr-un barbat si o femeie ( Christophe Raynaud si Amandine Marie) . Inspiratia pentru acest parfum le-a venit din asocierea intre trandafir si orhideea vanilata. Nota de varf este para; notele de mijloc sunt orhidee vanilata si trandafir negru; notele de baza sunt patchouli, papirus, tamaie, litchi si pralina.

la nuit tresor lancome 1

Noul parfum va fi disponibil si la noi incepand cu 1 martie, in exclusivitate in magazinele Douglas. Preturile sunt urmatoarele: EDP 30 ml 290 lei, EDP 50 ml 414 lei, EDP 75 ml 574 lei.

Ce parere aveti despre La Nuit Tresor ? Care este parfumul vostru preferat Lancome?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. Vai dar ce frumos arata! Chiar sunt curioasa cum miroase.
    De la Lacome mi-a placut foarte mult si a ramas parfum de suflet, Miracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *