Bourjois Smoky Stories review & swatch

Hello ladies!

Deja poate stiti, daca cititi acest blog de ceva vreme, ca sunt fana Bourjois, am incercat multe produse de la acest brand si majoritatea m-au incantat. Atunci cand am aflat ca au scos pe piata si niste palete de farduri de ochi ( inainte aveau doar mono-uri) am stiut ca trebuie neaparat sa le incerc si dupa ce le-am testat, m-am gandit sa va povestesc concluziile.

Paletele sunt in prezent in magazine si  pretul lor este de 58 de lei. La noi in tara exista 4 variante:

bourjois smoky stories review

Si acum sa vedem cum arata fiecare nuanta din palete, mai exact:

#02 Over Rose

bourjois smoky stories 02 over rose

Pozele sunt facute la lumina naturala, iar swatch-urile sunt direct pe piele, fara vreo baza, intr-un singur strat. Fardurile in sine sunt semi-cremoase, foarte pigmentate, majoritatea au un finish satinat, doar topcoat-ul contine ceva sclipici.

#07 In Mauve Again

bourjois smoky stories 07 mauve again

#06 Upside Brown

bourjois smoky stories 06 upside brown

#03 I Love Blue

bourjois smoky stories 03 i love blue

Topcoat-ul ( fardul din mijloc) are nuante diferite in fiecare paleta, in functie de celelalte nuante prezente. Nu l-as folosi singur pentru ca nu are o culoare in sine, doar niste reflexii, insa arata frumos peste celelalte farduri. Este fardul cel mai prafos dintre toate, restul fardurilor nu-s mai deloc prafoase, sunt usor de folosit si rezistente, mai ales peste un primer. Mi-este foarte greu sa aleg o paletuta preferata, insa daca stau sa ma gandesc cel mai mult am folosit #07 In Mauve Again, dar e doar o preferinta legata de culori. Una peste alta, daca va intereseaza o paleta cu cateva nuante complementare, din cele 4 palete coloristice, vi le recomand pe acestea de la Bourjois, mai ales ca includ si instructiuni de folosire, pentru oamenii ceva mai nepriceputi intr-ale combinatiilor coloristice, asa, ca mine.

Voi le-ati incercat?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

3 Comments

  1. Imi place mult Over Rose – frumoase toate nuantele oricum, depinde de ceea ce doresti si nuantele pe care le preferi la un machiaj! 🙂
    Pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *