H&M Romania are magazin online!

Ziua pe care o asteptam a venit, H&M Romania are si magazin online. Pana pe 19 aprilie livrarea este gratuita, si au o multime de oferte interesante.

magazin online h&m

Mereu vedeam o groaza de chestii care-mi placeau pe site insa niciodata nu le gaseam in magazin, asa ca ma bucur foarte mult ca am ocazia sa pun mana fix pe ce-mi doresc. Plus ca nu mai trebuie sa ma bat cu nimeni pe haine, in magazin, si nu mai stau la cozile alea lungi la cabinele de proba.

Surpriza totala este faptul ca in magazinul online au si produse marca proprie de machiaj!

Sunteti fane H&M ?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

5 Comments

  1. Ai mare dreptate ca se gasesc online produse care nu sunt in magazine, dar nu au nici o reducere. Am vrut sa-mi iau niste ghete care erau reduse 30% in magazinul fizic si gaseam marimea mea.

  2. Eu le-am sugerat sa introduca niste carduri de fidelitate cum sunt alea de la farmacii.Am atat de multe haine de la H&M,ca sigur as fi adunat niste multe puncte acolo.Au haine pe gustul meu si si calitatea mi se pare mai buna comparativ cu Bershka sau altele.Sunt curioasa sa incerc si produsele de make-up,au preturi “simpatice” :).Te astept cu un review daca ti-ai luat farduri,blush etc

  3. Pe site-ul lor scrie ca daca te abonezi la newsletter beneficiezi de 25% reducere. Cum se procedeaza astfel incat sa poti beneficia de acesta reducere atunci cand faci cumparaturi online ?

    • Primesti un voucher pe mail, care are un cod. Codul ala il folosesti la checkout in sectiunea de reduceri sau voucher, nu mai stiu cum e acolo.

      • Multumesc pentru raspuns, dar in mesajul de confirmare pe care l-am primit nu se afla nici un cod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *