Ultima comanda Asos cu peripetii

Hello ladies!

Astazi vreau sa va povestesc despre ultima comanda  Asos. In primul rand, curierul care aduce comenzile Asos ( DPD) este praf. Efectiv au stat cu comanda mea in depozit 2 SAPTAMANI, pentru nici un motiv valid. Pana nu am sunat la ei, nu s-a miscat nimic. Pe langa asta, vineri seara imi verificam tracking number-ul pe site-ul lor si-mi aparea ca pachetul a ajuns la destinatie si proprietarul a semnat pentru el, in conditiile in care eu nu primisem nimic.

asos

Trecand peste detaliile astea, mi-a ajuns coletul si cand l-am deschis, am observat ca-mi lipsea ceva din comanda: am cumparat o rochie + 3 sampoane uscat Batiste ( le-am prins la promotie) si am primit rochia + 2 sampoane uscate. Am verificat repede mailul cu continutul comenzii ca sa ma conving ca nu-s nebuna, si le-am dat mail celor de la Asos. Ca sa fiu sincera, cand am primit coletul am avut sentimentul ca nu e ceva in regula, pentru ca avea o cutie care arata foarte peticita, plina de stampile, avize, foi, banda adeziva.

Nu stiu daca cei de la Asos mi-au gresit comanda, sau firma de curierat a vrut sa faca vreo smecherie, sau ce s-a intamplat, insa azi dimineata am primit  raspunsul celor de la Asos care ma informau ca-mi trimit 1 sampon uscat. Nu pot sa va zic ce m-am bucurat, mai ales ca pretul samponului a fost foarte bun si chiar nu vroiam inapoi banii, vroiam samponul ( 3.5 lire/ 400 de ml, adica 22 de lei/400 de ml, in conditiile in care la noi in Sensiblu sau Douglas costa 27 de lei/200 de ml) si inca o data m-am convins ca Asos isi respecta clientii. Desi in cazul asta a fost singurul argument a fost cuvantul meu, nu le-am trimis vreo poza, nu mi s-a parut ca ar fi dovedit ceva.

Ati dat vreo comanda pe Asos pana acum? Cum a fost experienta voastra ?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. Mie mi-au amalat necorespunzator o geanta plic din plastic, care s-a facut praf pana aici, nu o pot purta. De aproape 4 luni astept sa imi trimta alta, asa cum mi-au promis, acum au ajuns sa ma ignore complet. M-am saturat de ei, sa nu mai aud, ba chiar am sa scriu si articol despre.

  2. Hello! Eu am patit sa-mi intarzie foarte mult o comanda, cam o luna si le-am scris despre faptul ca s-a pierdut pur si simplu pe traseu, iar ei mi-au retrimis-o! Sunt impresionata pozitiv despre cum isi trateaza clientii si nu m-au dezamagit niciodata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *