Primul magazin Kiehl’s in Romania

Hello ladies!

Astazi revin cu niste vesti bune, vineri se deschide primul magazin Kiehl’s in Romania, in AFI Cotroceni, intrarea Galaxy.

kiehls in romania

Kiehl’s este un brand cu traditie, primul magazin datand din 1851, si ma bucur mult ca in sfarsit il vedem si la noi. Magazinul tot este in constructie de cateva luni, am tot trecut pe acolo cu Dara si tot trageam cortina poate-poate vedem ce se intampla, asa ca ma bucur ca in sfarsit se deschide!

kiehl's in romania

Nu am mare experienta cu produsele lor, insa imi place mult filosofia din spatele brandului, au o multime de mostre pe care le ofera in mod gratuit, in urma unei mini consultatii cu personalul din magazin ( politica lor este sa ofere 5 mostre cadou in urma unei consultatii de 5 minute) , si tipele de acolo sunt foarte prietenoase si de treaba. Am un articol mai vechi despre un balsam de par de la ei, il gasiti AICI.

Si ca sa stim o treaba, iata ce vreau eu neaparat de la ei:

kiehl's midnight recovery concentrate

Acest serum este cel mai bine vandut produs marca Kiehl’s si am auzit atatea despre el ca trebuie neaparat sa il incerc!

Kiehls  Ultra Light Daily UV Defense SPF50Despre aceasta crema cu SPF 50 am citit la Dara si chiar imi trebuie o crema cu SPF, asa ca ma gandesc la aceasta.

Voi ati incercat ceva de la Kiehl’s pana acum sau va tenteaza ceva de la acest brand?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *