Scoala de Beauty Blogging LÓreal Paris, editia 2015

Luna viitoare blogul implineste 6 ani. 6 ani in care eu zic ca am crescut, am invatat sa fac o groaza de chestii despre care inainte de blog nu aveam idee. Adica dintr-un om atehnic am devenit un fidel cautator pe google si intelegator al limbajului tehnic, care altora sigur li se pare atat de simplu.
Acum 3 ani  am participat pentru prima data la Scoala de Beauty Blogging a LÓreal. Nu am castigat insa am invatat lucruri noi, desi feedback-ul juriului de atunci nu ne-a fost comunicat, am fost doar notate pe baza articolelor scrise. Atunci, la fel ca si acum, in juriu era Alexandru Abagiu, cel mai tare om de pe planeta careia ii sunt cea mai mare fana de acum 10 ani cand era la Maybelline si realiza adevarate opere de arta.

Si iata ca dupa o prima experienta, am hotarat sa ma inscriu din nou, la Scoala de Beauty Blogging LÓreal Paris, editia 2015.

ȘCOALA DE BEAUTY BLOGGING LÓreal Paris 2015

ȘCOALA DE BEAUTY BLOGGING LÓREAL PARIS

 

Ce asteptari am de la noua editie Scoala de Beauty Blogging LÓreal?

As vrea sa invat lucruri noi. Ma bucur ca exista cursuri pe tematice tehnice, cum ar fi video si foto, pentru ca asta este un domeniu unde mai am o groaza de invatat si as vrea sa imbunatatesc ceea ce fac in prezent. De asemenea, ma bucur de cursul cu Alexandru Abagiu pentru ca este make-up artist-ul meu preferat, din liceu ma uitam cu uimire la editorialele in care el semna machiajul, si de fiecare data aveam ceva nou de invatat.  Cursurile de acest an sunt foarte bine targetate in ceea ce priveste directia pe care vreau sa imi duc blogul, respectiv m-ar ajuta mult sa imbunatatesc elementul foto si video.

 

De ce ma inscriu la Scoala de Beauty Blogging LÓreal?

Vreau sa devin mai buna la ceea ce fac si sper ca voi si reusi acest lucru cu ajutorul cursurilor din cele 4 saptamani de foc. Nu visez sa castig ( desi mi-ar placea si as sta si-n cap pentru sansa de a merge alaturi de Alexandru Abagiu la o sedinta foto, pentru un internship Elle si pentru participarea la un training Google, ca sa nu mai zic de sansa de a o vedea in actiune pe Marta Popescu) insa sper sa ies cu un plus de cunostinte din aceasta experienta.

Daca aveti un blog de beauty, va incurajez sa participati, nu va poate fi decat de folos!

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *