TAG: Cat valoreaza fata mea

Hello ladies!

Astazi am pentru voi un tag pasat de Andreea, si anume sa fac un calcul si sa zic cat costa sa scot nasul in lume, adica cat valoreaza fata mea.

Iata produsele pe care le-am folosit azi-dimineata:

cat costa fata mea

Si acum totalul: blush-ul Collistar Kartell 145 de lei, Chanel Perfection Lumiere Velvet 216 lei, primerul MUFE in jur de 140 de lei, Bourjois Volume 1 Second Ultra Black 60 de lei, Clarins Instant Concealer 100 de lei, Maybelline Color Elixir 60 de lei, The Body Shop Matte Kajal 54 de lei, Bourjois Sourcil Precision 20 de lei. Total: 795 de lei.

Stiu ca suma asta pare mare initial, si eu am avut un soc, daar ganditi-va ca toate chestiile astea sunt cumparate treptat, plus ca oricum eu termin un fond de ten in cam 4 luni, deci costul lui se amortizeaza in timpul asta.

Acestea fiind zise, le taguiesc pe Adina si Mada. De asemenea sunt curioasa la ce suma ajung produsele pe care le folositi voi in fiecare zi, asa ca va invit sa-mi spuneti in comentarii :).

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

3 Comments

  1. Asa este…suma totala se imparte pe o perioada mai lunga. Daca ar fi sa platim zi de zi o suma asa mare pentru a arata mai frumoase, cred ca multe fete si femei ar renunta la machiaj! ;))

  2. Pe mine ma tine si mai mult un fond de ten. Ca sa nu mai zic de blush-uri sau farduri de pleoape…ani! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *