Unde ne pensam in Bucuresti

Mi-am pus intrebarea din titlu de milioane de ori. Unde ma pensez? Bineinteles ca toate saloanele ofera acest serviciu, dar eu chiar vreau sa vad o diferenta pozitiva, ca sa-mi smulg firele care-s mai pe langa pot si eu acasa, pe gratis. Problema majora este ca mie sprancenele imi cresc foarte mult in lungime, si sunt foarte blonde. Ceea ce inseamna ca trebuie sa merg des la pensat ca sa mi le tunda ( nu radeti, am incercat si eu acasa si m-am lasat de sportul asta) si ca sa le vopsesc. Si cum stateam eu zilele trecute si ma gandeam ca ar trebui sa mai dau pe la pensat, am inceput sa sun tipele pe care le stiu si una era in concediu, cealalta nu raspundea. Asa ca m-am gandit ca nu oi fi eu singura in situatia asta, si mi-a venit ideea acestui articol. 3 tipe care scot sprancene de revista, in Bucuresti. Cand ai nevoie de cineva, din 3, sigur gasesti macar una disponibila.

eyebrow meme

Elena de la Estet Studio ( contact)

La Elena am fost o singura data, acum mai mult timp, insa am fost foarte incantata. Are o rabdare incredibila si cred ca ne-am uitat amandoua la sprancenele mele de 20 de ori pana le-a terminat de stilizat. As merge mult mai des la ea dar e atat de departe de mine ( zona Brancoveanu). Stilizat sprancene + vopsit = 65 de lei.

Nico de la Beauty Boutique ( contact)

La Nico am fost pana acum de cele mai multe ori. O stiu dinainte sa aiba salonul ei si am tot umblat dupa ea pe unde s-a mutat. La fel ca Elena este perfectionista, nu se lasa pana nu obtine un rezultat frumos ( chiar si din non-sprancenele mele) si eu am plecat de acolo mereu multumita. O gasiti in zona Eroilor. Pensat + vopsit sprancene = 40 de lei.

Alice de la Iri Beauty Center ( contact)

Mada mi-a recomandat-o pe Alice cand nu am reusit sa dau de nici una dintre fetele de mai sus. Salonul este in rond la Piata Alba Iulia si Alice este foarte draguta si cel mai important, scoate sprancene de revista. Nu am nimic de comentat, salonul mi se pare super bine pozitionat ( e langa Second Cup Decebal, mai bine nu se putea!) si am plecat de acolo cu sprancene noi si un zambet pe buze. Pensat + vopsit sprancene= 50 de lei.

Voi unde va pensati? Aveti vreo recomandare ?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

  1. Eu din acest punct de vedere sunt o norocoasa, ma pensez acasa si cam la 2 luni ajung la Angela salon Elisee Lauren Taurette Cora Lujerului, care mai ajusteaza pe ici pe colo daca este nevoie-este foarte buna, am vazut o facand minuni la acest capitol!

  2. Buna,
    Sti pe cineva bun din Cluj pentru asta? Si eu am o problema cu sprancenele..am ost la diverse doamne dar nu am fost multumita, poate sti pe cineva din Cluj care poate sa ma ajute…..

  3. Sa stii ca imi e greu de multe ori, pentru ca fetele care ma pensau frumos nu mai sunt disponibile…una a plecat din tara, de unde nu mai dau…asa ca…e greu! :))
    Insa nu-mi permit sa merg la salon pentru aceste preturi (care mi se par cam mari) si atunci apelez la o cunostinta din familie pentru pensat, iar de vospit sprancene…o fac chiar eu acasa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *