Relaxare si antioxidanti: The Body Shop Fuji Green Tea

Hello ladies!

Daca tot s-a incalzit afara, revin cu vesti despre o gama proaspat lansata pe care o consider un aliat de seama in ceea ce priveste relaxarea, racorirea si detoxifierea: The Body Shop Fuji Green Tea. Aceasta este prima gamă pentru îngrijirea corpului infuzată cu frunze de ceai verde adevărate, ceai cules din inima Japoniei, regiunea muntelui Fuji.

Relaxare si antioxidanti: The Body Shop Fuji Green Tea

Relaxare si antioxidanti: The Body Shop Fuji Green Tea

Noua gama are o aroma delicata, fresh si relaxanta. Ma stiti ca nu-s cu ceaiurile, ma si gandeam cu groaza cum or mirosi produsele din gama asta, insa aroma este placuta chiar si pentru cei care nu-s fani ceai. Gama contine un gel de dus ( 33 de lei) , apa de colonie ( 98 de lei) , sapun exfoliant ( 29 de lei) , unt de corp ( 63 de lei) , scrub ( 69 de lei) , ceai pentru baie ( 98 de lei) , infuzor pentru baie ( 36 de lei) , lotiune de corp ( 52 de lei) , sorbet pentru corp ( 59 de lei) plus 3 variante de cadouri la 58, 195 si 318 lei:

Relaxare si antioxidanti: The Body Shop Fuji Green Tea

Cadouri The Body Shop Fuji Green Tea

Si daca tot am deschis discutia despre aceasta gama, o sa va spun care-s produsele vedeta, dupa mine. In primul rand, ceaiul pentru baie ( care se foloseste cu ajutorul infuzorului, fix ca un ceai, si contine si sare de mare) care pe mine ma relaxeaza foarte mult si pe cuvant daca credeam ca o sa ajung vreodata sa spun asta despre ceai, care pentru mine a fost mereu un instrument de tortura.

Relaxare si antioxidanti: The Body Shop Fuji Green Tea

ceaiul de baie The Body Shop Fuji Green Tea

In al doilea rand, imi plac mult de tot sorbetul de corp The Body Shop Fuji Green Tea. Sorbetul asta este un gel aerat, foarte usor, care poate fi pastrat in frigider pentru efect maxim de racorire. Toata vara trecuta am folosit in principal sorbetul cu aroma de capsune, anul acesta il prefer pe cel cu ceai pentru ca mi se pare mai potrivita aroma pentru caldura.

Ati mirosit noua gama  The Body Shop? Ce parere v-a facut?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *