Parerea mea despre Clever Taxi

Nu merg des cu taxiul, cred ca trec si cateva luni fara sa folosesc acest serviciu. Insa sunt anumite momente cand am nevoie de un taxi rapid, si in ultima vreme ( ultimul an) am folosit aplicatia Clever Taxi. Si astazi o sa va povestesc de ce imi place, in putine cuvinte.

Parerea mea despre Clever Taxi

Parerea mea despre Clever Taxi

  • in primul rand, are mai multe masini disponibile in orice moment comparativ cu concurenta ( am avut si Star Taxi pe telefon, stateam ca fraiera cate jumatate de ora si nu gaseam nici o masina , nu mi s-a intampla NICIODATA chestia asta cu Clever) .
  • pot plati cu cardul ( insa aleg sa nu o fac, ca-s cam paranoia la capitolul procesatori de plata romani) .
  • serviciul Clever Taxi este disponibil si in alte orase ( nu stiu in cate, insa va pot spune sigur ca in Ploiesti si Timisoara am chemat taxiuri prin aplicatie cu succes) .
  • ORI DE CATE ORI am avut o problema cu un taximetrist ( i-am lasat review negativ in aplicatie sau review cu stele putine) am fost sunata de Clever Taxi si intrebata care a fost problema. Ma gandesc ca daca si-au batut capul sa ma sune, or fi si facut ceva cu plangerile mele, in afara sa le indosarieze cine stie unde.

Motivul principal pentru care aleg sa folosesc o aplicatie de genul ( si sa nu sun la dispeceratul companiilor de taxi) este faptul ca m-am saturat sa stau la telefon cate 5 minute cu cate o companie pe rand, si sa mi se spuna dupa asteptare ca nu au masini in zona. Prin aplicatie e mult mai simplu, toate masinile disponibile primesc solicitarea mea si daca e cineva prin zona, imi accepta solicitarea. Si e vorba despre taxiuri de la o multime de firme: Cobalcescu, Leone, Speed, Pelicanul, Taxi Total, 2000 etc.  Stiu ca articolul acesta nu este unul tipic pentru blog, insa sunt convinsa ca probabil v-ati confruntat si voi cu problema gasirii unui taxi, asa ca va recomand o solutie care pentru mine functioneaza.

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

  1. Si ai si functi in aplicati gen poti bloca anumiti soferi si pe viitor nu le mai apare comanda ta good nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *