Parfumul Gerovital Magnetic Women

Hello ladies!

De curand Anda a venit la Bucuresti si ne-am plimbat impreuna, am facut poze, am baut limonada rece la gheata, am ras pana ne-au amortit falcile. Intr-un cuvant, ne-am distrat :). Avem si o dovada fotografica:

SAM_1522

Eu, Anda si Stefana

Anda a fost superdraguta si a carat cu ea de la Timisoara parfumul Gerovital Magnetic Women pentru ca eram supercurioasa cum e si pana la urma am facut un schimb si parfumul a ajuns in posesia mea :).

Parfumul Gerovital Magnetic Women

Parfumul Gerovital Magnetic Women

Parfumul Gerovital Magnetic Women a fost lansat in 2014 alaturi de 3 alte parfumuri ( apa de parfum Gerovital Desire Women, apa de parfum Gerovital Graceful Women si apa de parfum Gerovital Irresistible Women) . Fiecare costa 51 de lei si are 50 de ml. Din pacate se gasesc doar online in magazinul Farmec pentru ca sunt editie limitata, desi sunt in continuare disponibile.

Notele parfumului:

Cu o compoziție oriental-florală, parfumul se deschide cu aromele violetelor si a florilot de heliotrop, aceastea fiind urmate de acorduri luminoase de mosc, laba gastii si liliac, iar vanilia si ambra constituie notele de baza.
Parerea mea:
  • nu cred ca ambalajul este important in acest caz, parfumul asta costa 50 de lei, la banii astia eu nu ma astept la minuni. Dopul sta infipt bine si nu exista pericol de scurgere in geanta, ceea ce pentru mine este un plus. Ambalajul in sine nu e nimic deosebit dar este functional.
  • aroma insa face TOTI banii. Sincer va zic. Am o colega care foloseste zilnic Versense de la Versace si Gerovital Magnetic Women mi se pare foarte asemanator. Atat de asemanator ca ma gandeam sa-mi iau Versense si acum nu mai vad rostul.
  • persistenta din pacate nu este foarte fericita, mi se pare ca rezista pe piele cam 3 ore, ceva mai mult in par si pe haine.
  • mirosul in sine este unul floral- moscat, mirosul mi se pare destul de fresh pentru un parfum floral, curat, optimist si foarte placut. Nu ma asteptam sincer sa-mi placa atat de mult un parfum floral, stiti bine ca eu ador aromele de vanilie, ambra, piper. As zice ca succesul acestui parfum in cazul meu cel putin, se datoreaza nostelor de mosc :D.
  • ca o nota de incheiere, probabil ca multe dintre voi ati incercat vechile parfumuri, ape de colonie si spray-uri Farmec/ Gerovital cand erati mici si ati constatat la fel ca mine, ca miros nu prea apetisant si ieftin. Parfumul asta nu are de-a face cu ele, miroase modern, elegant, feminin si scump. Pacat ca nu este mai rezistent, asta e singurul lui defect.

Ati incercat vreun parfum Gerovital pana acum? Cum vi s-a parut?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

3 Comments

  1. Nu am incercat nimic de la ei pana acum, dar nu suna rau ce zici. Am vazut si clipul in care Anda era atat de incantata incat zicea 3 fraze si se mai parfuma o data si de atunci mi-a facut cu ochiul parfumelul asta. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *