Paco Rabanne Olympea, pentru Cleopatra zilelor noastre

Hello ladies!

Am aflat ca Paco Rabanne lanseaza un nou parfum si am vrut neaparat sa va povestesc despre el. Dupa succesul obtinut cu Ultraviolet, Ultrared si Lady Million, abia asteptam sa vad urmatorul pas parfumat de la Paco Rabanne si in luna august noul Olympea isi va face debutul in parfumerii. Sticla este una frumoasa, ma duce cu gandul la statuile grecesti din antichitate. Noul parfum este varianta feminina a parfumului lansat in 2013, Invictus, care si el s-a bucurat de mare succes.

Paco Rabanne Olympea, pentru Cleopatra zilele noastre

Paco Rabanne Olympea

Olympea reprezinta o aventura olfactiva unica, la limita dintre senzualitatea acordului de vanilie si prospetimea notelelor florale. Un parfum proaspat oriental in care mandarina verde trezente simturile impreuna cu floarea de ghimbir si iasomia. Parfumul putenic precum si echilibrul acordurilor reprezinta emblema Paco Rabanne.

Noul parfum va fi disponibil in variantele de 30, 50 si 100 de ml EDP. Voi reveni cu un update in ceea ce priveste data exacta de aparitie in parfumerii si pretul.

Sunteti curioase sa incercati noul parfum Paco Rabanne?

Ati incercat vreun sampon de acest gen, sau va tenteaza conceptul?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

  1. Ihuuuu, stiu de o vreme de lansarea lui, acum astept sa il si miros. In general imi plac parfumurile Paco Rabanne, desi mi se par destul de… pitzi. Ultraviolet e singurul care mi se pare mai serios, in rest toate par facute pentru a capta atentia fetelor cu fiţe si bani. :)) Olympea pare serios si totusi modern. Acum sa apara si pe urma imi dau cu parerea. 😀

  2. Buna. Mi l-am cumparat eu acum cateva zile. Miroase absolut superb. Si se pastreaza extraordinar in timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *