Review buretele Konjac marca Sephora

Buretele Konjac a reprezentat mereu pentru mine o necunoscuta. Un burete facut dintr-o planta japoneza, care este folosita si pentru a produce o faina fara gluten, ce este folosita in diverse cure de slabire.

Review buretele Konjac marca Sephora

Review buretele Konjac marca Sephora

Buretele in starea initiala pare foarte dur, un fel de lufa tare ca piatra, insa in contact cu apa isi mareste mult volumul si devine extrem de moale. Are o ata cu ajutorul careia poate fi manevrat usor sau intins la uscat dupa folosire. Poate fi folosit 2 luni, dupa care se recomanda inlocuirea lui.

Review buretele Konjac marca Sephora

Review buretele Konjac marca Sephora

Cum se utilizeaza?

Se tine in apa pana se inmoie, se preseaza in pumn pana se scurge toata apa din el, apoi se purcede la curatarea tenului in profunzime, eu torn un pic de cleanser pe buretel, apoi prin miscari circulare fac un masaj frate cu exfolierea mecanica. Vreau sa va spun ca buretelul asta este extrem de bland, nici nu se compara cu periile pentru ten ( am incercat eu una de la Oriflame acum niste ani, era sa raman fara piele) . Cea mai apropiata comparatie ar fi cu cloth-ul cu care vin multe cleansere ( gen cel Liz Earle) . Buretelul are niste pori ce produc cea mai bland exfoliere mecanica posibila. E mai mult un fel de mangaiere si masaj decat o exfoliere.

Review buretele Konjac marca Sephora

Review buretele Konjac marca Sephora

Nu mi se pare un de neinlocuit, puteti obtine un efect asemanator cu o batista, pe care sa o spalati in fiecare zi, insa buretele asta este mult mai bland decat orice alt lucru ce efectueaza exfoliere mecanica, incercat de mine. Daca vreti sa va curatati tenul in profunzime intr-un mod bland, va recomand acest burete. Nu am avut probleme cu el, nu mi-a iritat pielea ( si dupa atatia acizi folositi, am pielea extrem de sensibila) , nu mi-au aparut prieteni nedoriti, nu m-au usturat ochii sau zona din jurul ochilor.

Buretele Konjac va fi disponibil incepand cu luna septembrie la Sephora, la un pret in jur de 40 de lei.

Ati incercat pana acum buretele Konjac? Daca nu, va tenteaza?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

3 Comments

  1. La fix a picat postarea ta, ma tot gandeam la un buretel din asta.
    Tot ma uitam la cele de pe iHerb dar am stat in dubii ca am tenul foarte sensibil.

  2. Nu stiu ce sa zic, l-am vazut si l-am pipait dar nu m-a convins. Mi se pare prea scump pentru a fi folosit asa repede – am inteles ca nu rezista mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *