Rimmel Rita Ora Bestival Blue

Hello ladies!

Astaz revin cu o noua oja care mie mi se pare dementiala, este vorba despre Rimmel Rita Ora Bestival Blue, din noua colectie lansata de Rita Ora impreuna cu Rimmel in 2015. Exista si o colectie anterioara, lansata in 2014, cred.

Rimmel Rita Ora Bestival Blue: swatch

Rimmel Rita Ora Bestival Blue

Rimmel Rita Ora Bestival Blue este opaca din 2 straturi, destul de rezistenta, culoarea este bestiala ( un albastru cu subton mov) si mie-mi induce ideea de piscina. In zilele in care lucrez si nu pot sa ma balacesc cum mi-as dori, ma uit la unghii cu oarecare nostalgie.

Rimmel Rita Ora Bestival Blue: swatch

Rimmel Rita Ora Bestival Blue

Rimmel Rita Ora Bestival Blue  se aplica usor si frumos, are o pensula tipica ojelor Rimmel, usor rotunjita, ce faciliteaza aplicarea. Se usuca relativ rapid ( cam in 2 minute) si chiar fara topcoat este destul de lucioasa. In ceea ce priveste rezistenta, as zice ca arata decent pe unghii 4-5 zile, cu topcoat.

Rimmel Rita Ora Bestival Blue: swatch

Rimmel Rita Ora Bestival Blue: swatch

O gasiti in magazinele care au stand Rimmel sau AICI, online, la preturi in jur de 6-8 lei. Si in paranteza fie vorba, nu cred ca sunt singura care e fana a acestei oje, pentru ca la toate standurile Rimmel pe care le-am vazut, asta era prima out of stock!

Cum vi se pare oja mea?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

  1. E foarte frumoasa! O am la munca si cand le-am aranjat la vanzare parca mi-au cam picat ochii pe ea, dar mai am 3 albastrui acasa si nu era cazul. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *