Cum sa ai un par sanatos: L’Oréal Professionnel Pro Fiber

Hello ladies!

De cand ma stiu, mi-a fost groaza sa ma tund. Cand eram mica nu era chip sa conving omul care ma tundea sa nu-mi faca breton. Parca eram blestemata: ma asezam pe scaunul de la coafor, si pana sa apuc sa zic “nu vreau breton”, pac, deja aveam breton. Dupa, cand mi-a crescut parul, ziceam “va rog sa-mi  luati doar 4 cm de la varfuri”. Si ma ingrozeam cand vedeam cam cat inseamna pentru unii 4 cm… Ma indoiesc ca sunt singura cu aceeasi frica si ma bucur ca pot sa va anunt ca s-a inventat remediul care ajuta parul sa arate sanatos mai mult timp, fara foarfeca: L’Oréal Professionnel Pro Fiber.

Ce este Pro Fiber?

Pro Fiber este un sistem bazat pe complexul molecular APTYL 100 care actioneaza in interiorul si exteriorul fibrei capilare, pentru a o regenera, reconstrui si repara.

Cum functioneaza sistemul Pro Fiber?

Sistemul este impartit in 2 pasi. Prima intalnire cu Pro Fiber are loc la saloanele partenere L’Oréal Professionnel, unde se activeaza prima data in par tratamentul Pro Fiber. Acest serviciu costa 79 de lei si dureaza 15 minute. Urmatorul pas este intretinerea prin folosirea gamei Pro Fiber acasa.

https://instagram.com/p/7uo_SItMAX/?taken-by=_the_beauty_addict_

Exista 3 game de produse Pro Fiber, in functie de nivelul de deterioare al parului:

  1. Rectify – pentru păr ușor deteriorat. Gama are parfum specific ce eliberează note de miere, flori exotice și citrice, învăluite într-un mix delicat de vanilie și nucă de cocos.
  2. Restore – pentru păr deteriorat. Gama eliberează note cremoase, ușor condimentate cu aroma lemnoastă de cedru, santal, cardamom și flori de iris.
  3. Reconstruct – pentru păr foarte deteriorat. Parfumul gamei este ușor condimentat, învăluit în aroma puternică și caldă a chintesenței de vanilie.

Fiecare gama include un sampon, un tratament,  o masca, un leave-in si concentratul APTYL 100 sub forma de fiole. Schema de folosire acasa presupune reactivarea protocolului Pro Fiber la fiecare cea de-a patra spalare a parului prin utilizarea fiolelor APTYL 100.

Vreau sa va spun ca am vazut cu ochii mei, nu in poze, multe fete inainte si dupa Pro Fiber, fete cu par lung, decolorat, tratat chimic in fel si chip. In varianta “dupa” parul arata mult mai bine, are mai mult volum, e mai lucios, sentimentul este oarecum cel al unei tunsori proaspete.

Sunt singura care e tentata maxim de aceasta noutate LÓreal Professionel?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *