MAC Autumn Winter 2015 trends

Hello ladies!

Mereu m-am intrebat de ce trendurile sunt de obicei atat de putin accesibile omului obisnuit. Sa fim seriosi, cata arta ar fi in machiaj si moda, finalitatea este sa vanda cat mai mult, si in conditiile in care trendurile nu-s cat de cat adaptabile la viata de zi cu zi, eu cred ca brandurile pierd mult. Tocmai din acest motiv m-am bucurat mult cand am vazut noile tendinte toamna-iarna ale MAC, pentru ca sunt 100% purtabile pe strada si cred eu, se potrivesc oricui. Plus ca sunt simplu de realizat si de efect.

MAC Autumn Winter 2015 trends

MAC Autumn Winter 2015 trends

Beautiful and damned pune accent pe negru, negrul cel ce este samanta a revoltei, iar make up artistii se intrec in a-l reinventa si accentua in modalitati noi si inedite. Acest trend este potrivit pentru un look rebel, usor de realizat si potrivit mai ales serilor, prin cantitatea de negru implicata :).

MAC Autumn Winter 2015 trends

MAC Autumn Winter 2015 trends

Love worn este un look smokey eye, un smokey eye reinterpretat, contemporan. Este look-ul pe care il avem dupa o noapte in club, un look relaxat, usor de realizat si senzual.

MAC Autumn Winter 2015 trends

MAC Autumn Winter 2015 trends

Red 70s este dovada faptului ca rosul nu se va demoda niciodata. Sezonul acesta aduce rujul rosu al anilor 70, rujul rosu ca dovada a rebeliunii Woodstock. Se poarta rosul caramiziu, visina putreda, nuantele inchise.

MAC Autumn Winter 2015 trends

MAC Autumn Winter 2015 trends

Strength of beauty este manifestul tenului proaspat, fara linii si texturi evidenta, my face but better, ca sa zic asa. Un machiaj natural, minimalist, care evidentiaza frumusetea fetei fara a o incarca sau a modifica trasaturile.

Ce parere aveti despre noile trenduri MAC si care este preferatul vostru ? Al meu este Love Worn, desi Strength of beauty este cel care imi caracterizeaza machiajul de zi cu zi.

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

  1. As zice ca primul ma caracterizeaza cat de cat. Linia aia sub genele inferioare o port mai mereu, plus un ruj intr-o culoare intensa.
    In schimb ultimul nu imi place deloc. Zici ca a facut conserve la cazan. :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *