Lancome Hypnose Dazzling Brun Biblioteque

Hello ladies!

Astazi am un review despre un fard de ochi crema , Lancome Hypnose Dazzling Brun Biblioteque. Acesta face parte din colectia de toamna 2015 si este disponibil la standurile Lancome la un pret in jur de 100 de lei.

Lancome Hypnose Dazzling Brun Biblioteque

Lancome Hypnose Dazzling Brun Biblioteque photo

Lancome Hypnose Dazzling Brun Biblioteque swatch

Fardul este unul crema, cu o textura de spuma. Foarte usor de aplicat ( eu folosesc degetele, desi vine cu o pensula) , se intinde usor si se usuca cam in 1-2 minute. Dupa ce se usuca ( si aplicat peste un primer) este foarte rezistent ( ei zic ca este waterproof) . Are particule de sclipici care-l fac sa para aproape umed, insa pe mine nu ma deranjeaza pentru ca-s fine si imi place sa il port si ziua. Sclipiciul nu se intinde si nu pica sub ochi, lucru extrem de important pentru mine. Nuanta este un maro mediu cu un usor subton rosiatic, foarte potrivit oricarui tip de ochi pentru ca lumineaza si cel putin ochii mei par ceva mai mari si mai odihniti cand ma machiez cu acest fard. Imi place mult mai mult decat fardurile crema obisnuite, mi se pare mai usor de aplicat si de folosit pentru ca se usuca mult mai repede. Nu am incercat sa-l folosesc drept baza pentru alte farduri, cred ca ar putea fi folosit si astfel insa mie-mi place mult singur. E destul de pigmentat cat sa il folosesc singur insa nu e asa de puternic pigmentul incat sa nu-l pot folosi ziua. Cred ca e primul fard de ochi crema pe care il folosesc asa de usor, cele obisnuite cam aluneca si se usuca mai greu, iar un alt fard spuma incercat de mine era prea lichid si se usca prea greu, clipeam inainte sa se usuce si mereu aveam probleme.  Acesta se usuca destul de rapid incat sa nu fie nevoie sa stau cu ochii cat cepele un sfert de ora, insa am destul timp sa indrept eventualele greseli ( nu se usuca ca betonul, ai clipit si deja e teapan).

Care-s produsele voastre preferate de la Lancome?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

  1. Nu am incercat niciun produs de machiaj de la Lancome din pacate. Mi-as dori un ruj intr-o zi. Candva. Rujurile sau fondurile de ten sunt singurele produse in care vreau sa investesc mai mult. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *