Nails Inc Nailkale Victoria

Hello ladies!

Astazi va arat o oja numai buna pentru toamna, Nails Inc Nailkale Victoria. Dupa cum stiti oja mea preferata este Porchester Square de la Nails Inc, asa ca am o afinitata fata de acest brand, pentru ca nuanta ca aia nu am mai gasit nicaieri. Desi prefer de obicei nuantele nude, astazi va arat un rosu inchis, care mi se pare foarte asemanator cu Rouge Noir de la Chanel si extrem de potrivit vremii de afara. Mi-aduc aminte ca in liceu purtam numai nuante inchise pe unghii, asta pana a venit o colega si mi-a zis ca arata unghiile mele de parca am scormonit prin pamant. Dupa acest moment m-am potolit cu nuantele inchise, insa toamna asta ma simt din nou atrasa de ele si Victoria este prima pe lista mea:

SAM_1963

Nails Inc Nailkale Victoria

Nails Inc Nailkale Victoria

Mi se pare foarte lucioasa, chestia asta chiar m-a impresionat. Ca opacitate arata bine in 2 straturi aplicate cu grija, eu m-am chinuit mult la acest capitol pentru ca fiind o oja inchisa la culoare sunt capabila sa ma manjesc pana la coate, si desi am aplicat-o cu dreapta ( sunt dreptace) , rezultatele nu sunt ale unui artist, am facut tot ce am putut sa arate bine dar tot mi-a tremurat un pic pensula :).

Gasiti ojele Nails Inc la Sephora, daca aveti card de fidelitate negru deja ati primit sms-ul cu reducerea de 20% pe care o practica in aceasta perioada.

Sunt curioasa cum vi se pare oja mea si care este oja voastra preferata pentru toamna 🙂 .

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. Eu nu sunt cu nuantele inchise, dar oja asta e uau! <3 Imi place mult de tot!
    Eu luna trecuta am purtat mai mult verde si roz murdar, nu am facut mari schimbari de cand a venit toamna. 😀
    :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *