Un Craciun cu zambete pentru toti

De vineri seara nu-mi gasesc cuvintele. Evenimentele din ultimele zile sunt genul ala de momente pe care nu credeam ca o sa le traiesc. Vad atata disperare in jur si imi pare atat de rau de atatea momente in care poate eu as fi putut sa fac un lucru care sa schimbe tara asta, si totusi nu l-am facut. Ma gandesc cu groaza la viitor, la viitorul celor implicati, la viitorul familiilor lor, la ce o sa se intample dupa ce vineri seara nu o sa mai fie subiect fierbinte si nu o sa mai sara atata lumea sa ajute.

M-am gandit mult la ce s-a intampla si mi-am dat seama ca uneori tacerea e o prostie. Important nu e doar sa faci un lucru, ci si sa-ti folosesti glasul pentru a duce acel lucru mai departe. De aceea, astazi va prezint o initiativa care va aduce o picatura de speranta intr-un ocean de disperare. Fundatia Aura Ion ( daca nu stiti cine e Aura Ion, va invit sa va aduceti aminte de episodul tragic din Apuseni AICI) ne invita sa ne implicam si sa aducem un zambet pe buzele celor amarati si Craciunul acesta.

Un Craciun cu zambete pentru toti

Nu o data m-am intrebat unde as putea dona ceva, asa incat sa ajunga la cei in nevoie. Puteti urmari fundatia Aura Ion pe Facebook AICI, unde anunta evenimentele si logistica lor.

De asemenea, pe langa cutia destinata copiilor, au in plan si alte 2 cutii, pentru cei fara casa si pentru varstnici:

Un Craciun cu zambete pentru toti

Sper ca impreuna sa reusim sa aducem un pic de veselie in sufletele tuturor oamenilor.

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *