2 parfumuri pe care abia le astept in 2016

Hello ladies!

Azi vorbim din nou despre parfumuri, si anume despre 2 parfumuri care se lanseaza la inceputul anului 2016.

YSL Black Opium Nuit Blanche este cea de-a treia lansare YSL din gama Black Opium, dupa apa de parfum si apa de toaleta. YSL Black Opium Nuit Blanche isi trage inspiratia din viata de noapte a Parisului ( si cum Parisul este orasul meu preferat, abia assstept sa incerc noul parfum) .

2 parfumuri pe care abia le astept in 2016

Compozitia multifatetata este tentanta, indrazneata, feminina si plina de senzualitate.  Noul parfum dezvaluie accente fine si matasoase de orez amestecat cu piper de Bourbon, iar apoi aromele se imbina cu tonul efervescent al florilor de portocal, mosc alb, cafea Black Opium si absolut de vanilie. Si va rog sa observati capacul rose-gold !

Cel de-al doilea parfum pe care abia il astept vine de la Dior, si este o lansare targetata spre un public mai tanar, insa cu inspiratie din gama Poison.

2 parfumuri pe care abia le astept in 2016

Mie-mi plac foarte mult parfumurile din gama Poison de la Dior, Pure Poison cred ca este preferatul meu, sunt parfumuri dulci, puternice, de iarna, si nici Poison Girl nu se indeparteaza de traditie, fiind astfel construit: nota de varf este portocala amaruie siciliana; notele de mijloc sunt trandafir de Damasc si trandafir de mai; notele de baza sunt vanilie si boabe de tonka.

Ce parere aveti despre noile parfumuri pe care le aduce 2016? Va tenteaza vreunul?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *