3 idei de cadouri speciale de Craciun pentru barbati

O sa va zic sincer, postarea asta nu e nascuta neaparat ca am gandit-o special, cat pentru ca am trait momentele alea cand nu mai ai efectiv ce sa-i cumperi partenerului. Parfumuri are, de tricouri ma impedic prin casa, jocurile-s teanc, la calculator nu am ce sa-i iau. Si in aceasta situatie, am fost nevoita sa gasesc solutii inventive. Asa ca astazi va arat 3 idei de cadouri speciale de Craciun pentru barbati, care nu-s tocmai uzuale.

Driving experience 

Idei de cadouri de Craciun pentru barbati

Aici nu vorbesc din experienta mea, dar o prietena i-a cumparat iubitului ei o astfel de treaba ( efectiv, te urca intr-o masina de curse si fugi cu ea pe acolo) si el a fost foarte incantat. Stiu  un singur loc unde puteti cumpara asa ceva, probabil sunt mai multe,  despre scoala Titi Aur gasiti AICI info, preturile sunt intre 250 si 1200 lei.

Experienta Escape Room

Idei de cadouri de Craciun pentru barbati

Aici deja intram pe taramul lucrurilor care-i plac sigur prietenului meu, am fost la aproape 20 de astfel de camere. Conceptul este simplu: esti incuiat intr-o camera si trebuie sa cauti indicii care sa te ajute sa evadezi. Noua cel mai mult ne-au placut camera Inception de la InsideOut si Da Vinci de la RoomMania. Intrarea costa in general, in jur de 45 de lei / persoana, pentru un grup de 4 persoane.

Ziarul primul Craciun

Idei de cadouri de Craciun pentru barbati

Un cadou oarecum personalizat si interesant mi se pare un ziar din perioada primului Craciun ( adica 24-26-27 decembrie anul X) . Treaba asta e oarecum mai greu de obtinut, ca nu-s eu prima care a cujetat asta si ziarele se tot imputineaza. In caz ca va bate acest gand, e de uitat intr-un calendar al anului respectiv, ca  sa va asigurati ca stiti datele cand apareau ziarele ( sa nu cautati ziare din zile care au picat in weekend) . De asemenea, acesta poate fi un cadou frumos si pentru ziua de nastere ( la fel, verificati ca nasterea omului sa nu se fi petrecut in weekend, ca atunci nu apareau ziare) . Am gasit astfel de ziare pe Olx ( am si oferit un astfel de cadou) si in functie de renumele ziarului, costa intre 20 si 50 de lei.

Sper ca v-am dat macar o idee usor de indeplinit si ca v-am usurat gasirea cadourilor de Craciun anul acesta, articole pe acelasi subiect gasiti AICI si AICI.. Sunt curioasa care este cel mai inventiv cadou pe care l-ati oferit/ primit pana acum.

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. Chiar sunt niste idei foarte originale de cadouri! Mai ales pentru barbatii care au “de toate” si nu stii ce cadouri sa le mai oferi.

  2. Probabil ca al meu ar fi incantat de o experienta de genul Escape Room si cum ziua lui urmeaza mi se pare o idee foarte buna! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *