Regenerarea pielii in somn: Lancome Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector

Nu stiu cum sunteti voi, daar mie-mi place sa dorm. Mult de tot. Si am ramas un pic cu gura cascata cand am aflat ca prietenii nostri asiatici au lansat o masca leave-in care actioneaza asupra tenului in timpul somnului. Ideea mi s-a parut geniala, dormim cu totii, in timpul somnului pielea se regenereaza, ce ar fi sa ii dam un boost cu aceasta ocazie? A trecut ceva vreme si Lancome a lansat Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector, o crema care actioneaza in timpul somnului, crema ce are o formula foarte interesanta, de ulei-in-gel.

Consistenta dar usoara, formula capitalizeaza pe capacitatea pielii de recxuperare si regenerare pe parcusul noptii, oferind un aspect mai neted, mai elasic si mai luminos.

Lancome Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector

Textura noii creme Lancome Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector de gel-in-ulei se obtine printr-o tehnologie patentata, ce include micro-picaturi de ulei dispersate fin, aparent suspendate intr-un gel proaspat, cu textura apoasa. Gelul se topeste sub degete, eliberand senzatia de ulei in contact cu pielea.

Este stiintific dovedit faptul ca un somn de calitate poate influenta starea de spirit si sanatatea, astfel avand un impact direct asupra felului in care pielea arata. Procesele de regenerare si diviziune celulara sunt la punctul maxim intre orele 23:00 si 02:00, ceea ce inseamna ca este bine sa dormim intre acele ore, si de asemenea sa ne asiguram ca in acele ore pielea noastra are parte de un tratament care sa sprijine si intensifice procesele mai sus mentionate.

Noua crema Lancome Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector este deja in magazinele din Romania si sunt curioasa daca ati incercat-o si cum vi s-a parut.

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *