3 modalitati de folosire pentru uleiul de dus Bioderma Atoderm

Hello ladies!

Va povesteam mai demult ca in ianuarie vom gasi pe piata uleiul de dus Bioderma Atoderm. Astazi a venit momentul sa va povestesc un pic despre el si mai ales despre modurile in care imi place sa il folosesc. Daca-mi cititi blogul de ceva vreme stiti ca mie-mi plac mult uleiurile de dus, deci noua lansare Bioderma m-a entuziasmat maxim.

3 modalitati de folosire pentru uleiul de dus Bioderma Atoderm

Am observat ca produsele Bioderma sunt multifunctionale ( folosesc spray-ul Apres Soleil dupa epilare) , m-am gandit ca si acest ulei poate aduce mai multe beneficii pielii mele uscate iarna, nu doar pentru dus, asa ca l-am folosit in urmatoarele 3 moduri:

  •  pe post de gel de curatare a tenului (si  Georgia il foloseste in acest scop) . Imi place rau de tot: curata delicat, fara sa usuce deloc pielea.
  • daca tot e asa smecher cu tenul, am zis sa il incerc si pe post de ulei de ras. Doamnelor, am simtit ca am castigat la loto dupa prima data cand m-am ras cu ajutorul acestui ulei. Chiar si cu gelul de ras  de la Nivea, tot ma mai ciupeam in anumite zone mai osoase (desi acest gel era preferatul meu pentru acest scop, ca facea sa alunece lama ca porcul in burta romanilor de Craciun) . Cu acest ulei nu doar ca nu m-am taiat deloc, dar pielea a ramas super moale si hidratata si a fost mult mai usor sa manuiesc lama.
  •  pe post de sapun lichid. Mi se pare ca mainile sunt primele care sufera iarna, de ce sa nu le spal cu ceva care e mai bland decat sapunul obisnuit ?

Sa nu ma intelegeti gresit, am folosit uleiul de dus Bioderma Atoderm si pentru scopul in care a fost creat, dus adica. Insa mi se pare atat de genial pentru cele 3 treburi de mai sus, incat mi se pare ca il irosesc daca il folosesc in dus :). Daca va cautati un ulei de dus cu un parfum delicat si usor, care sa nu usuce pielea si sa il puteti folosi si pentru ras/ curatarea tenului, nu pot sa il recomand destul pe acesta de la Bioderma. Varianta de 1L costa 79 de lei.

Voi l-ati incercat?

Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti-ma pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *