Samponul Collistar Healthy Scalp Talasso-Scrub

Hello ladies!

Astazi vorbim despre un samponul Collistar Healthy Scalp Talasso-Scrub . Adica un sampon-scrub. Pentru par. Prima data cand am citit ambalajul, am zis ca nu vad eu bine. Verific daca am ochelarii pe nas, mai citesc o data, tot sampon-scrub scria. Mai sa fie, cujet.

Samponul Collistar Healthy Scalp Talasso-Scrub

Cum  folosesc acest sampon-scrub?

Iau sampon cam cat 2 monede de 50 de bani, incalzesc un pic intre degete, apoi il masez pe par si scalp. Adaug un pic de apa calda, care dizolva sarurile din compozitie, astfel generand multa spuma, la fel de multa ca in cazul unui sampon lichid.

Cum functioneaza?

Contrat aparentelor, este un sampon care face multa spuma si e economic. Granulele exfoliante sunt foarte blande si pot fi dozate foarte simplu, adaugand mai multa sau mai putina apa ( care le topeste) . Samponul mi se pare bland, lasa parul curat dar nu il usuca, si ce-mi place cel mai mult la el e faptul ca este usor mentolat. Scalpul meu iubeste intalnirea cu sampoanele mentolate, iar acesta de la Collistar are meritul ca desi este un sampon detoxifiant ( adica teoretic curata mai bine decat un sampon ne-detoxifiant) , nu usuca parul sau scalpul, desi le curata bine pe ambele. Inca un lucru important de mentionat: granulele abrazive se topesc cu totul dupa cam 1 minut de masat parul sau la contactul cu apa, deci nu e cazul sa va faceti griji ca ramaneti cu galme in par .

Samponul Collistar Healthy Scalp Talasso-Scrub

Textura, daca ar fi sa fac o analogie, este de gem dens imbogatit cu zahar brun. Adica este o crema densa, oarecum pufoasa si gumata, concentrata, cu granule vizibile, care in contact cu apa se topesc si fac spuma.  L-a incercat si my better half si mi-a comunicat ca daca scriu despre el pe blog, sa zic neaparat ca e misto. Deci, verdictul e ca  samponul-scrub Collistar e misto. Il gasiti in magazinele cu stand Collistar ( Debenhams si Sephora) .

Ati incercat pana acum un scrub pentru par si scalp? Eu am mai incercat ceva interesant pentru par de la Collistar, o crema CC pentru par 😀.

Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti-ma pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *