Mergem la Rio de Janeiro ?

Nu mi se intampla des sa scriu despre sau sa ma inscriu la concursuri, dar azi va lansez o invitatie: haideti la Rio de Janeiro!

In ultima perioada am avut niste zile grele, in care am facut munca mai multor oameni si am fost permanent in priza, asa ca mi-as dori muult de tot sa plec undeva si sa ma relaxez, si in loc sa fac lucruri de adult, mama ce m-as tavali pe o plaja si ce m-as rumeni ca puiul la rotisor, sub razele soarelui. Sa nu mai zic ca acum sunt afara -7 grade…

In ajutor ne vine Fa, care are acum un concurs cu un premiu fix pentru mine: o excursie de 5 zile, pentru 2 persoane, la Rio de Janeiro. Si surprizele Henkel nu se opresc aici: puteti castiga o excursie similara la New York sau Tokyo.

Mergem la Rio de Janeiro?

Care este mecanismul promotiei?

Cumperi un produs marca Schwarzkopf (Gliss, Taft, Schauma) si Vademecum pentru excursia la New York , un produs marca Fa pentru excursia la Rio de Janeiro sau un produs Syoss pentru excursia la Tokyo, apoi trimiti sms la 1808 cu numarul bonului de casa sau numarul facturii, numele magazinului si destinatia corespunzatoare produselor achizitionate.  Promotia se desfasoara pana pe 6 martie si gasiti toate detaliile pe site-ul www.calatoresticuhenkel.ro.

Deci, mergem la Rio de Janeiro ?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *