Special pentru blonde: Rimmel Wonder’full Volume Colourist Mascara

Dupa cum spune titlul, Rimmel lanseaza un produs foarte interesant pentru blonde, dar care nu este dedicat doar lor: Wonder’full Volume Colourist Mascara. Este vorba despre o mascara cu un concept unic, inovator, care contine pigmenti ce ofera in timp o nuantare intensa genelor, volum instant si alungire.

Rimmel Wonder’full Volume Colourist Mascara

Eu sunt de felul meu mai blonda, am genele si sprancenele foarte deschise la culoare, iar in timpul verii devin atat de blonde ca-s aproape invizibile. Una dintre solutiile la care am apelat a fost sa le vopsesc la salon. Problema este ca blondul nu prea retine pigmentul de acest tip si cam dupa 2 saptamani, revin la culoarea initiala. Tocmai de aceea mi se pare foarte interesant acest rimel, pentru ca promite sa coloreze gradual genele si poate fi folosit acasa, efectele observandu-se dupa o folosire de 2 saptamani. Daca incetam sa folosim acest rimel, la fel de gradual, genele vor reveni la culoarea initiala. Pe langa faptul ca transforma genele blonde in negru pana corbului, ofera volum instant si alungire, avand o periuta destinata sa imbrace si cele mai mici gene intr-un negru intens.

Rimmel Wonder’full Volume Colourist Mascara are un pret recomandat de 36 de lei insa il puteti gasi si mai ieftin online, AICI, la 18 lei.

Ce parere aveti despre noua lansare Rimmel?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. L-am incercat, efectul e superb. Nu lipeste genele, le separa frumos si le mentine forma intreaga zi. Eu le aveam curbate cu clestisorul cand l-am testat si nu s-au pleostit pana seara.
    L-am incercat o singura data, deci nu ma pot pronunta asupra proprietatii de a pigmenta genele, dar ii cred pe cuvant. Chiar daca nu ar face asta, e oricum un rimel extraordinar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *