M-am vopsit blonda cu L’Oreal Preference Glam Bronde #2 !

Astazi vorbim despre colorarea parului si va arat cum m-am vopsit blonda cu L’Oreal Preference Glam Bronde #2, sau vopseaua ” cum sa iti faci suvite singura acasa” , cum imi place mie sa ii zic. Vopseaua L’Oreal Preference Glam Bronde are un aplicator furculitopieptan care mie mi se pare ideal pentru facut suvite. Nu stiu cat de usor e de folosit la parul din spate daca aveti par lung, dar pentru cineva cu par scurt- mediu si o oglinda, cred ca e foarte usor de folosit.

Vedeti in clip exact metoda de aplicare si cum functioneaza furculitopieptenul, si va zic cu cea mai mare sinceritate ca-mi doresc sa fi aparut mai demult la noi, mi-aduc aminte si acum cum am bazait cand mi-am facut primele suvite blonde si tipa mi le-a facut prin casca. E mult mai simplu, ieftin si nedureros asa. Plus ca poti folosi vopseaua asta acasa si vorba aia, macar stii ca ti-ai facut-o cu mana ta.

Vopseaua se gaseste in 2 nuante ( eu am folosit-o pe cea mai deschisa) si costa in jur de 37 de lei( o gasiti la promotie AICI) . Timpul recomandat pentru a lasa vopseaua sa actioneze este de 45 de minute, eu insa am lasat-o 30 si mi-a prins bine nuanta.

Ce parere aveti, imi sta bine blonda ? Ati gasit vreo alta metoda mai buna de a va face suvite mai deschise ?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

5 Comments

  1. Excelent. Chiar iti sta bine blonda. Eu folosesc de catva timp numai vopsea de la L’Oreal. Ma duc sa vad ce nuante gasesc ca parca as schimba putin culoarea la al meu.

    • Buna. Pe mine m-au vopsit cu ea cei de la L’Oreal. Dar o gasesti la fel ca pe vopseaua Preference normala, in hypermarketuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *