Prima impresie: fondul de ten Max Factor Miracle Match

Hello ladies!

Astazi revin cu o prima impresie in ceea ce priveste cel mai recent lansat fond de ten Max Factor, Miracle Match. Il gasiti deja in magazine la un pret in jur de 62 de lei, insa l-am gasit si online la un pret mai bun, 45 de lei, AICI.

Descriere oficiala:

Fondul de ten Miracle Match este un produs revolutionar ce combina caracteristici esentiale: se adapteaza la nuanta naturala a tenului acoperind imperfectiunile si hraneste tenul prin hidratare. La aplicare se simte ca o crema hidratanta. Este primul fond de ten de la Max Factor care contine ca ingredient un nou silicon ce se comporta ca o crema hidratanta facand aplicarea foarte usoara si conferind acoperire medie.

 Unele formule de fond de ten ce se adapteaza nuantei naturale a tenului ofera numai o acoperire usoara, fara sa acopere imperfectiunile, lasand femeile dezamagite de aspectul final.

Conform studiului realizat de Max Factor, 50% dintre femei cauta inca un fond de ten ce se adpateaza la nuanta naturala a tenului care sa acopere imperfectiunile  – una din trei femei au subliniat ca nu accepta o acoperire „aproape buna”

Parerea mea:

Ce parere aveti despre fondurile de ten Max Factor, va plac?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *