Reviste cu cadouri aprilie 2016

Hello ladies!

Ieri am intrat intr-un magazin care avea si reviste si mi-am dat seama ca a trecut ceva timp de cand am scris ultima postare despre cadourile pe care le au revistele, asa ca e momentul sa rectific, nu-i asa?

Revista Unica a lunii aprilie vine, din nou, la pachet impreuna cu o lotiune micelara Ivatherm de 100 de ml. Buna de luat in calatorii sau pur si simplu ca sa-ti faci o idee daca merita sa cumperi lotiunea micelara full size.

Reviste cu cadouri aprilie 2016

Mi-aduc aminte ca prin intermediul revistei Unica am incercat prima mea lotiune micelara, aceasta de la Ivatherm, si a fost inceputul unei adevarate povesti de amor! Revista impreuna cu lotiunea micelara costa 15 lei, si am facut un calcul si mi-a iesit ca luand in considerare pretul micelarei full size Ivatherm, aceasta de 100 de ml ar valora 19 lei, deci eu zic ca merita sa dai 15 lei pe revista + micelara.

Urmatoarea revista interesanta a lunii aprilie este Glamour ( 10 lei) . Glamour nu are cadou insa revine cu campania National Glamour Day, care are loc pe 2 aprilie. Practic, cu revista Glamour a lunii aprilie in mana, puteti beneficia de reduceri de pana la 30% in urmatoarele magazine: ALDO, Benvenuti, C&A, Desigual, Douglas, Ecco, Florăria Mobilă, Grovana, Marionnaud, New Yorker, Otter, PANDORA, Parfois, Reserved, Roberto Bravo, Salamander, SDA Medical, Springfield, Tezyo, Women’s Secret.

Reviste cu cadouri aprilie 2016

Cele mai interesante oferte mi s-au parut la C&A si Marionnaud ( 25% reducere la orice articol feminin la C&A, 25% reducere la orice articol care nu e la promotie, la Marionnaud).

Daca gasesc alte reviste cu cadouri interesante, promit sa updatez aceasta postare. Va tenteaza cele mentionate de mine mai sus?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

3 Comments

  1. Luna asta zic pas. Nu ma tenteaza cadourile. Tocmai mi-am luat o mini micelara Bioderma (mi s-a facut dor de ea) si mai am si din Nivea, deci o sa mai am cel putin o luna de-acum incolo. 😀

  2. Am luat Unica. Am vrut pt lotiunea micelara sa o incerc. Merita luata 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *