Givenchy Couture Collection: Paris, New York si Tokyo pe gene

De obicei nu prea scriu despre editii limitate ( ati vrea sa fac acest lucru? ) , insaaa Givenchy Couture Collection e prea misto sa o ratez. Combina 2 lucruri pe care le iubesc eu, machiajul si calatoriile, adica mi-a luat un pic mintile.

NOIR COUTURE, NOIR COUTURE WATERPROOF și NOIR COUTURE VOLUME sunt niste rimeluri binecunoscute printre iubitoarele machiajului, iar Givenchy le-a reinventat ambalajele sub inspiratia a 3 orase:

PARIS FASHION WEEK

Givenchy Couture Collection: Paris, New York si Tokyo pe gene

Tintele metalice sunt omniprezente la Givenchy, rezumand chic-ul Parizian modern si insumand mix-ul indraznet intre eleganta si stilul rock edgy care defineste moda frantuzesca. Echilibrat prin linii precise, un imprimeu de tinte puncteaza ambalajul lui NOIR COUTURE VOLUME in editia limitata dedicata Parisului.
Cu o textura de ultima generatie si o perie din doua tipuri de fibre, NOIR COUTURE VOLUME ofera volum si definire etrema genelor.

NEW YORK FASHION WEEK

Givenchy Couture Collection: Paris, New York si Tokyo pe gene

De-a lungul timpului, Givenchy a preluat din elementele ultra grafice ale iconicului drapel American si le-a facut parte din stilul Casei. NOIR COUTURE aduce un tribut New York Fashion Week prin imprimeul negru-argintiu creat ca un joc de stele si linii: stilul rebel al Visului American primeste o transformare couture.
Cu peria tri-sferica, NOIR COUTURE este o mascara 4 in 1 care fortifica, alungeste, curbeaza si ofera volum genelor.

TOKYO FASHION WEEK

Givenchy Couture Collection: Paris, New York si Tokyo pe gene

Imprimeul cu flori albe de Floarea Miresei utilizat in creatiile couture ale Casei infrumuseteaza acum editia NOIR COUTURE dedicata orasului Tokyo.
O eleganta si puritate absoluta reflecta rafinamentul culture Japoneze.
Aceasta editie limitata cu imprimeu floral exotic decoreaza ambalajul lui NOIR COUTURE WATERPROOF. Impresionant, ofera genelor actiunea 4 in 1 a uimitoarei mascara NOIR COUTURE si rezistenta indelungata la umiditate si transfer.

Toate cele 3 rimeluri editie limitata sunt deja in magazinele Sephora, la pretul de 154 de lei. Mie-mi place cel mai mult varianta cu Paris, pentru ca ador Parisul si rimelul meu ideal ofera volum, insaaaa vizualul cu Tokyo mi se pare incredibil de frumos.

Care este rimelul vostru preferat, dintre cele 3 variante Givenchy?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

  1. Toate par faine foc, dar pretul e destul de maricel pentru o mascara, pentru ca e genul de produs care trebuie aruncat in cateva luni. Dar pentru un rasfat din cand in cand, de ce nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *