Jumbo Haul 2016

Hello ladies!

Astazi vorbim despre un magazin mega periculos la buzunar, adica Jumbo. Prima data cand am fost la Jumbo am crezut ca am ajuns in rai, sincer va zic, si imi venea sa cumpar tot magazinul. Sabie din burete? SIGURRR ca-mi trebuie! Farfurii cu Superman? DA DA DA! Arc ? Pfoai, nu am mai tras niciodata cu unul, darrr acum e momentul!

Au trecut ceva luni de la impactul initial ( care a fost si cam trist, ca primul magazin Jumbo vizitat a fost cel din Ploiesti si chiar n-aveam chef sa ma car pe drumuri cu sabii si arcuri, deci nu am luat nimic) si Jumbo e inca o mare tentatie pentru mine. Daca aveti copii, va recomand sa mergeti acolo. Daca ar fi existat magazinul asta cand eram eu mica, nu cred ca ma mai scoteau ai mei de acolo. Au o mie si una de jucarii, toate ieftine, au decoratiuni interioare, au chestii de bucatarie, au chestii de frumusete si organizare. Hainele de la ei nu le-a recomanda, mi-am cumparat un sutien sport si dupa 2 saptamani ambii bureti s-au deplasat intr-o singura parte, nu mai pot sa il port, I look like I have 2 left boobs :).

Dupa cum va spuneam mai demult, m-am mutat intr-o casa noua si goala, casa pe care a trebuit neaparat sa o umplu cu porcarii, asa ca unul dintre primele drumuri ( dupa cumpararea mobilei) a fost la Jumbo. Rezultatul il vedeti in clip:

Ce parere aveti despre Jumbo, ati fost vreodata acolo ?

Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *