Amintiri din liceu si Lancome Grandiose Eyeliner

Inca din liceu eram mare iubitoare de machiaj. Aveam o colega care avea cel mai tare rimel pe care vi l-ati putea imagina: ii facea niste gene dese, si lungi, care aratau extrem de natural, ceva magic era in mintea mea acel rimel. Pe vremea aia cel mai accesibil, popular si cunoscut brand de machiaj era Ruby Rose, era si brandul meu de capatai, iar rimelurile lor sunt intruchiparea picioruselor de paianjen. Asa ca ma dadeam cu Ruby Rose, insa am intrebat-o pe colega mea ce rimel foloseste si mi-a soptit, ca un secret: Lancome. Mi-a ramas intiparit in minte acest cuvant, ca o taina: Lancome. Va dati seama ca pe vremea aceea nici in vis nu aveam eu bani de Lancome ( plus ca atunci nici nu era asa de usor de gasit, nu existau nici Sephora, nici Marionnaud, nici Douglas, doar Ina Center) , insa asta nu m-a impedicat sa bag la cap cuvantul magic, si sa-l inchid intr-un sertar, urmand sa il scot de la naftalina dupa ani si ani. Acum 2 ani am pus pentru prima data mana pe un rimel Lancome Hypnose, si vreau sa va zic ca mi-am adus aminte de liceu si de colega mea Alina, cea cu genele de poveste. Doar ca acum si genele mele erau de poveste! Cam asta e prima mea amintire despre Lancome, chiar mi se pare acum ciudat ca nu-s capabila sa-mi aduc aminte ce am facut ieri, dar tin minte prima mea intalnire cu Lancome ( de acum 15 ani) .

Amintiri din liceu si Lancome Grandiose Eyeliner

Zilele trecute am participat la un frumos eveniment marca Lancome, in cadrul caruia am descoperit noutati interesante: primul makeup artist national Lancome este Alexandru Abagiu ( uraaaaaaa! ) , am descoperit noua gama de ingrijire a tenului Lancome Energie de Vie ( uraaaa! uraaa! uraaa! forever young) si nu in ultimul rand, am descoperit un eyeliner nou, Lancome Grandiose Eyeliner, genial construit cu un maner flexibil, care se poate folosi drept sau curbat. Acum nu mai avem pretexte sa nu folosim eyeliner 🙂 . Am avut ocazia sa ma joc si cu fondul de ten Lancome Miracle Cushion ( arata bestial pe fata, foarte natural si luminos) si cu uleiurile Lancome Juicy Shaker ( care miros apetisant, a fructe, si-s foarte hidratante) .

Lancome Grandiose Eyeliner va fi disponibil incepand cu luna mai, in 3 nuante mate: negru, maro, albastru, la un pret aproximativ de 150 de lei.

Care-i prima voastra amintire Lancome?

 Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza