3 magazine pe care trebuie sa le vizitati primavara asta

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu iarna dorm ( mi se si pare normal, doar cantecul zice ca vara nu dorm, trebuie sa ma odihnesc si eu candva) . Pe zapada orice drum mi se pare lung si tocmai de aceea va recomand abia acum aceste magazine, pentru ca-s departe de mine si abia acum m-as incumeta sa le vizitez. Curiozitatea nu-mi lipseste, sa ne intelegem, dar mobilitatea m-a impedicat sa visez la ele cat afara era potop si ca un facut, toate 3 sunt in acelasi mall, foarte indepartat de zona in care gravitez eu. Acum ca s-au mai uscat strazile, e momentul sa luam la picior magazinele si sa descoperim cele mai cele noutati, chit ca vorbim despre produse de ingrijire, produse de machiaj sau parfumerie.

Magazinul Chanel – Baneasa Mall

3 magazine pe care trebuie sa le vizitati primavara asta

Cand am aflat de la Dara ca se deschide magazin Chanel in Baneasa Mall, m-am bucurat foarte tare. Am avut ocazia de a vizita magazine Chanel in alte tari si mi se pare ca acest brand exuda o eleganta atemporala. Chanel inseamna eleganta, distinctie, simplitate. Iar magazinul din Baneasa este gandit dupa aceste principii, asa ca va invit acolo sa testati produsele de machiaj, ingrijire si parfumurile, lumea Chanel este una magica si ma bucur ca avem ocazia sa pasim si noi in universul Chanel.

Magazinul Apivita – Baneasa Mall

3 magazine pe care trebuie sa le vizitati primavara asta

Apivita este un brand grecesc pe care-l apreciez foarte mult. Produsele-s eficiente, au inspiratie din natura, imi place ca au inlocuit apa cu infuzii care potenteaza efectele produselor, tot ce am incercat de la ei mi-a placut, asa ca m-am bucurat ca au deschis un magazin unde le gasesc toate produsele si mai ales, unde au lunar cate o promotie. Sper sa se extinda si in alte mall-uri.

Magazinul Bobbi Brown – Baneasa Mall

3 magazine pe care trebuie sa le vizitati primavara asta

Bobbi Brown este un brand pe care l-am admirat mereu in calatoriile in alte tari, de la simplitatea ambalajelor, la eficienta formulelor si la machiajele oarecum simple dar totodata fashionable pe care le promoveaza. Imi place mult acest brand pentru ca pune accent pe frumusete si pe a evidentia frumusetea unei persoane, si nu pe mazgalit intr-o mie de culori. Cam asta e frumusetea machiajului, sa scoti in evidenta ce ai mai bun si sa estompezi mici defecte, iar la acest capitol Bobbi Brown exceleaza.

Sper ca recomandarile mele v-au fost de folos, nu uitati ca ma puteti urmari si pe:   ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

 

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *