Curatarea faciala Nomasvello Pro Skin

Pentru ca tenul meu este unul destul de gras si cu dragoste de acnee, tratamentul cosmetic cu extractie este sfant pentru mine. Ma ajuta sa scap de puncte negre, cosuri, imi face tenul sa arate mai bine, mai curat, mai ingrijit. Insa pe de alta parte, ziua tratamentului plus urmatoarea sunt cam compromise pentru mine, pentru ca am pielea rosie, umflata pe alocuri, evit sa ma machiez, iar urmarile extractiei sunt evidente. De aceea am fost curioasa cand am fost invitata de Nomasvello sa incerc curatarea faciala Pro Skin.
Pro Skin este un tratament pe baza de ultrasunete si energie galvanica cu o durata in jur de 20 de minute, tratament care realizeaza o curatare profunde a tenului si indeparteaza impuritatile, elimina celulele moarte si reactiveaza circulatia, stimuland formarea colagenului si regenerarea celulara.

Curatarea faciala Nomasvello Pro Skin

Experienta in sine a fost mult mai putin dureroasa decat o extractie obisnuita, stiam ca nu va fi la fel insa tot am fost placut surprinsa in acest sens. In ceea ce priveste efectele, nu ma pot pronunta in ceea ce priveste reactivarea circulatiei, stimularea colagenului si regenerarea celulara, dar va pot spune ca pielea mi s-a parut mai curata si mai luminoasa dupa primul tratament. Nu la fel de curata ca dupa un tratament cu extractie, insa avand in vedere faptul ca am iesit cu fata de om in lume si nu cu moaca creaturii lui Frankenstein, prefer tratamentul Pro Skin unei extractii obisnuite ( cosmeticiana m-a avertizat ca dupa tratament voi avea tenul usor rosu dar  soriciul meu nu s-a inrosit, trecuse prin momente mult mai traumatizante la viata lui ). Finalul tratamentului a constat intr-un masaj foarte relaxant care m-a inveselit. Din ce am inteles de la reprezentarii Nomasvello Pro Skin este un tratament care trebuie repetat in prima faza la 3 saptamani, si daca va stiti neiubitoare de durere dar vreti un tratament de curatare, vi-l recomand in fata unui tratament cu extractie clasic.

De asemenea, la Nomasvello puteti gasi si tratamente de albire dentara si bineinteles, servicii de epilare definitiva.

Voi ati incercat tratamentele Nomasvello?

Nu uitati ca ma puteti urmari si pe:   ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. Trebuie sa imi fac si eu o programare. Poate primesc un tratament cadou asa de rasfat… nu sarbatorim nimic luna asta? A fost 1 martie, 8, paste, 1 mai… trebuie sa mai fie ceva prin calendar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *