Samponul uscat Batiste si fratii lui

Daca ma intrebati pe mine, cele mai tari inventii ale ultimului secol sunt masina de spalat si samponul uscat. Ambele te ajuta sa arati mai bine mai rapid. Eu sunt dependenta de samponul uscat Batiste nu doar pentru a-mi face parul sa arate proaspat in cateva secunde ( am parul extrem de gras) , ci si pentru un plus de volum. Am incercat pana acum cam toate variantele de pe piata, am si acum vreo 3 sampoane uscate Batiste in casa, nu-mi imaginez “a good hair day” fara samponul uscat Batiste.

De aceea ma bucur sa va anunt ca fratili meu Batiste a lansat o gama noua, Batiste Stylist, care contine ce-i trebuie parului sa arate bine: samponul uscat Batiste Stylist XXL Volume ( fostul XXL Volume) , fixativ lejer, spray de protectie termica si stralucire, texturizator si spray anti frizz. Adica nenii din poza de mai jos:

Samponul uscat Batiste si fratii lui

In plus, pe langa variantele Original, Blush, Tropical, Cherry, Light&Blonde, Deep&Dark, gama sampoanelor uscate Batiste se imbogateste cu un nou membru: Heavenly Volume, special creat pentru a da parului volum. Iar la ce par pisicos am eu, imi trebuie muuuult volum!

Gasiti intreaga gama Batiste in farmaciile Sensiblu ( la preturi in jur de 27 de lei pentru variantele mari) , unde e din cand in cand si la promotie ( eu l-am prins la un 1+1 care mi-a facut inima sa bata mai tare si parul sa se infoaie) .

Sunteti fane ale samponului uscat Batiste?

Nu uitati ca ma puteti urmari si pe:   ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

 

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

    • 200 de ml. Prima varianta mare, ma refer, cele de 400 nu le-am vazut la noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *