Bvlgari Omnia Paraiba

Pentru mine, fiecare anotimp are parfumul lui. Si  fiecare vara, aroma ei. Ultimele 2 veri au fost sub semnul Exotic de la Jimmy Choo, insa parfumul verii 2016 este Bvlgari Omnia Paraiba.

Bvlgari Omnia Paraiba

Impricinatul parfum este o creatie a marelui Alberto Morillas, geniul care a adus pe acest pamant si Sensi de la Armani, unul din parfumurile mele preferate, care din pacate nu se mai produce.

Notele de varf ale Bvlgari Omnia Paraiba sunt maracuja si portocala amaruie, cele de mijloc sunt floarea pasiunii si gardenie iar notele de baza, vetiver si cacao.

Bvlgari Omnia Paraiba

Dupa cum v-am mai zis, eu nu prea sunt fana Bvlgari Omnia, celelalte parfumuri sunt cam florale pentru gustul meu. Insa Bvlgari Omnia Paraiba e un adevarat parfum de vara, cu note tropicale- citrate, un parfum fructat-fresh, care miroase a vara, a plaja, a cocktailuri exotice si a insule indepartate. Dupa aplicare, pe mine miroase a mango, apoi devine un pic mai citrat si spre sfarsit se aspreste un pic, cred ca-si intra in drepturi vetiverul. Mi se pare proaspat ca adierea brizei marii, feminin, exotic, ma duce cu gandul la insule tropicale si la costume de baie turcoaz. Pe cuvant ca e cam misto.

Il gasiti in parfumerii sau online, AICI, la cel mai bun pret pe care l-am putut gasi ( 249 lei/ 65 de ml) . Persistenta e medie, mai ales ca vorbim despre eau de toilette, insa mi s-a spus ca miros frumos si la 4 ore dupa aplicare, deci persista niste ore bune. Ca siaj, as zice ca e un parfum care sta aproape de piele si haine, nu o sa lesinati tovarasii si tovarasele din RATB, ceea ce pe caldurile astea eu zic ca e un lucru bun.

Ati incercat Bvlgari Omnia Paraiba ?

Nu uitati ca ma puteti urmari si pe:   ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

  1. Nu l-am incercat. Dar parfumul meu favorit este de la ei: Omnia Amethyste si nu zic pas nici la Bvlgari Goldea 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *