Paleta de iluminatoare NYX Strobe of Genius

De curand s-a deschis in Romania un prim magazin NYX ( eu trag sperante sa deschida rapid si unul in Bucuresti) si am avut ocazia sa incerc niste produse mai noi de la acest brand, iar azi m-am gandit sa va arat niste poze si sa va spun parerea mea despre paleta de iluminatoare Nyx Strobe of Genius. Dupa cum stiti, iluminatoarele sunt foarte la moda in acest moment si toate lumea scoate palete, face colaborari si nascoceste nuante traznite de iluminator.

Paleta de iluminatoare NYX Strobe of Genius

NYX Strobe of Genius are 7 nuante maricele si in total 20  de grame, nuantele mici avand cate 2 grame, iar cele mari cate 4 grame. Are un pret in jur de 100 de lei.

Paleta de iluminatoare NYX Strobe of Genius

Am facut si swatch-uri in lumina naturala:

Paleta de iluminatoare NYX Strobe of Genius

Si am descoperit ca nuanta din stanga jos este aproape identica cu iluminatorul Becca Champagne Pop, creat de Becca in colaborare cu Jaclyn Hill:

Paleta de iluminatoare NYX Strobe of Genius

 Paleta de iluminatoare NYX Strobe of Genius are nuante pigmentate, cremoase, usor de aplicat. Cred ca aceasta paleta contine nuante cam pentru orice tip de ten, avand si nuante mai inchise si mai deschise, plus ca deschide posibilitati nenumarate de combinatii. In plus, culorile pot si folosite si pe post de blush ( cea din dreapta sus) sau pe post de farduri de ochi.

Iluminatoarele din paleta rezista foarte bine pe ten, nu arata prafos, mi se par de o calitate foarte buna si mi se pare ca aceasta paleta are un pret foarte bun si ca textura fardurilor seamana mult cu iluminatoarele de la Becca care-s de cateva ori ( de aproape 3 ori) mai scumpe ( o singura nuanta Becca) decat aceasta intreaga paleta.

Care-s  iluminatoarele voastre preferate ?

Nu uitati ca ma puteti urmari si pe:   ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

  1. Uuuuuuuuu! Ce bine arata! Paleta asta are tot ce vrei :)) si mi se pare ok pretul. Chiar par cremoase si pigmentate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *