Reduceri Sephora iulie 2016

Hello ladies!

Astazi vorbim despre reducerile verii de la Sephora. Au inceput de ceva timp si m-am gandit sa arunc si eu un ochi prin magazinul din AFI Palace Cotroceni. Acela fiind un magazin mai mic, de cele mai multe ori au ceva mai putine produse la reducere, tocmai de aceea daca va intereseaza reducerile lunilor iulie-august de la Sephora, va recomand sa mergeti intr-un magazin Sephora mai mare si ceva mai putin batut, cum ar fi cele din Plaza Romania sau Liberty.

Reduceri Sephora iulie 2016

Asta nu inseamna ca nu mi-au atras atentia o multime de produse interesante, sa ne intelegem, insa am vazut multe chestii reduse pe site-ul Sephora care nu erau si in magazinul din Afi Palace.

Reduceri Sephora iulie 2016

Inainte sa va las cu pozele  , vreau sa va spun ce m-a tentat pe mine dintre produsele reduse: rujurile Urban Decay ( din colectia normala si cea cu Gwen Stefani) erau reduse de la 99 la 68 de lei, si aveau o groaza de nuante misto si o multime dintre ele erau mate, preferatele mele. De asemenea, 2 din parfumurile mele erau la reducere: Cartier La Panthere Celeste ( EDP 57 de ml) era redus de la 599 de lei la 400 de lei, iar Estee Lauder Bronze Goddess Eau Fraîche ( EDT 100 ml) era redusa de la 270 la 190 de lei.

Reduceri Sephora iulie 2016

De asemenea, gasiti gloss-uri de la Benefit reduse cu 50% ( de la 80 la 40 de lei) , oje OPI la 35 de lei ( de la 50) si multe produse marca Sephora cu preturi reduse aproape cu 50%. Le vedeti pe toate pe site-ul Sephora, de unde le puteti si comanda ( transportul este 15 lei prin curier pentru comenzi cu valoare sub 290 de lei, si gratuit la sume peste 290 de lei) .

Reduceri Sephora iulie 2016

Ce parere aveti despre reducerile verii la Sephora, va tenteaza ceva ?

Nu uitati ca ma puteti urmari si pe:   ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter ♥ Youtube

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *